Відзначено 33 річницю від дня виводу військ з Афганістану

Дата: 16.02.2022 16:13
Кількість переглядів: 846

Фото без опису15 лютого 2022 року в сесійній залі Селятинської сільської ради організована зустріч з воїнами-інтернаціоналістами громади з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 33-ї річниці виведення військ  з території Республіки Афганістан.

В зустрічі взяли участь голова сільської ради Валерій Полянчук та ветерани війни: Заєць Юрій Іхтемович, Заєць Михайло Іванович, Кричун Василь Власович, Годлевський Анатолій Петрович, Горбан Василь Олексійович, Різак Іван Іван Іванович. З поважних причин відсутніми були воїни-інтернаціоналісти: Яковійчук Володимир Миколайович та Скидан Іван Миколайович.

Зустріч організована Відділом соціального захисту населення (начальник відділу Габур В.В.), Відділом освіти, культури, молоді та спорту (начальник відділу Косар Р.Д.) та Центром культури і дозвілля Селятинської сільської ради (Александрюк Р.С.- організатор культурно-дозвільєвої діяльності, Жмурик Д,Л. - завідувач бібілотекою).

Учасники зібрання хвилиною скорботного мовчання вшанували світлу пам’ять загиблих воїнів-«афганців» та полеглих захисників України в зоні проведення АТО.

Звертаючись до присутніх ветеранів війни в Афганістані, ветеранів бойових дій на територіях інших держав,  сільський голова Валерій Полянчук з великою повагою відзначив їхню мужність та стійкість. Побажав  учасникам бойових дій міцного здоров’я, добра, благополуччя, миру, добробуту і здоров’я всім близьким.

Всі воїни-інтернаціоналісти були нагороджені грамотами та грошовими винагородами  з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 33-ї річниці виведення військ  з території Республіки Афганістан.

Після усіх урочистостей  наші герої мали змогу поспілкуватися у тісному колі за столом із солодощами та кавою.

Виконавчий апарат Селятинської сільської ради щиро дякує лісничому Шепітського лісництва - Цезі О.М. та депутатам сільської ради: Чев'юку Б.М., Дутчаку А.Я., Ревуцькому О.Г., Фіцичу Р.М., Заєць М.В., Семенюк Ю.М., Харь В.О., Добродійчуку Ю.М. за надану спонсорську допомогу в організації даної зустрічі.

Нехай Ваша доброта і щедрість повернуться до Вас сторицею. Бажаємо Вам усіляких гараздів, здоров’я, процвітання і побільше тепла на Вашому життєвому шляху. Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю в рамках підтримки нашої громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь