Турніри з міні-футболу на новому штучному майданчику

Дата: 03.06.2022 15:36
Кількість переглядів: 521

Фото без опису02 червня на базі Селятинського ОЗЗСО І-ІІІ ступенів ім. О. Зайця відбулося відкриття спортивного майданчика із штучним покриттям.  Із вітальним словом до присутніх звернувся голова громади Полянчук В.К., наголосив дана спортивна споруда збудована, і  впевнений, що вона буде слугувати дітям і дорослим та побажав здоров’я й миру.  Начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Косар Р.Д., також приєднався до привітань, підкреслив, що хотілося б,  щоб такі майданчики були побудовані біля всіх шкіл нашої громади, щоб дітки більше уваги приділяли спорту. І символічно, що сьогодні першими на цьому чудовому полі зіграють учні наших закладів освіти. Директор опорного закладу освіти  Штефура О.П., зауважив,  дуже приємно, що ідея побудови втілилася в життя, адже це зроблено для наших учнів, для розвитку фізичної культури, щоб наші діти росли здоровими.

В проведеному турнірі з міні-футболу, серед учнів 2005-2007 р.н. перемогла команда Галицівського ЗЗСО І-ІІ ступенів - філія Селятинського ОЗЗСО І-ІІІ ступенів ім. О. Зайця. Переможці та призери отримали в подарунок м’ячі, спортивну атрибутику від дитячого фонду ООН, ЮНІСЕФ.  

В цей день в благодійному турнірі також зіграли й команди дорослих, а зібрані кошти - 13,1 тис. грн. передали у волонтерський центр Селятинської громади на потреби Української армії.

Всі матчі запам’яталися цікавою напруженою боротьбою. Гравці команд показали відмінну майстерність, фізичну готовність та волю до перемоги. Перше місце виборола команда «Прикордонник», команда «ХІІ район» зайняла друге місце. Третє місце посіла команда «Шепіт».

Команди-переможці та призери змагань отримали кубок  та грамоти.

                Висловлюємо подяку всім командам за участь та окрему вдячність за благодійний внесок на підтримку нашої армії.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь