Виробничий травматизм в області за 9 місяців 2022 року

Дата: 18.10.2022 11:37
Кількість переглядів: 259

Управління Держпраці у Чернівецькій області інформує: у вересні на підприємствах регіону зафіксовано 5 нещасних  випадків виробничого травматизму, один із яких – зі смертельним наслідком. Випадок мав місце на підприємстві газової промисловості. 

Нещасні випадки загального виробничого травматизму трапилися на підприємствах пошти та зв’язку, текстильної промисловості, у соціально-культурній сфері, на транспортному підприємстві.

З початку року  на підприємствах, в установах, організаціях Буковини зафіксовано 28 нещасних  випадків, чотири  з яких - зі смертельними наслідками.

Нещасні випадки зі смертельними наслідками мали місце  на підприємствах пошти та зв’язку,   нафтохімічної та газової промисловості, соціально-культурної сфери.

Випадки загального виробничого травматизму задокументовано у соціально-культурній сфері, харчовій промисловості, на автомобільному транспорті, у галузях легкої та  газової  промисловості, енергетиці, на підприємстві лісового господарства,  у машинобудуванні та торгівлі.       

Актуальна інформація, як працювати безпечно,  - на порталі Держпраці:  https://pratsia.in.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь