Вітання з Великоднем!

Дата: 15.04.2023 11:16
Кількість переглядів: 548

Фото без описуШановні жителі Селятинської територіальної громади,  прийміть найщиріші вітання з нагоди світлого свята Воскресіння Господнього.

Це вже другий Великдень, який ми відзначаємо в умовах повномасштабної війни. За цей час весь світ побачив приклад стійкості та звитяги української нації. Багатовічне українське привітання: «Христос Воскрес! Воскресне Україна!» набуло особливого значення.

Тож вшануємо Героїв, які в холодних окопах роблять все можливе, щоб українці зустріли Христове Воскресіння. Вічна пам'ять загиблим нашим землякам, які віддали за це своє життя.

Пам’ятаймо, Ісус переміг смерть і дарував нам надію на вічне життя, на перемогу добра над злом. І наші надії справдяться.

Українське добро переможе будь-яке зло.

Зі щирою надією несемо до Господа свої молитви: щоб дарував якнайперше перемогу Україні, здоров’я і світлу долю усім українцям, швидше повернув до рідних домівок наших воїнів, у стрімкій життєвій круговерті оберігав нас від спокус та розчарувань. Ми просимо миру, Божої благодаті для кожної української родини.

І полишаючи сумніви та безнадію, як ніколи палко віримо в перемогу добра над тим злом, яке підступно прийшовши на нашу землю змушує страждати мільйони українців. Нехай же чудо Воскресіння Христового зміцнює усіх нас на життєвому шляху, спонукає до милосердя та добрих вчинків, додає сил, аби гідно пройти усі випробування. Вірю, що зі світлими помислами, щирою молитвою, підтримкою  та любов’ю один до одного ми зуміємо подолати всі негаразди. 

У ці святкові Пасхальні дні щиро бажаю Вам радості, злагоди й добра. Аби щастям, теплом і любов’ю повнились Ваші домівки, а віра ніколи не полишала серця! Нехай благословить та береже Господь наші сім’ї! Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

 

З повагою сільський голова Валерій ПОЛЯНЧУК,

депутатський корпус та виконачий комітет

Селятинської сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь