Електронні сервіси ДМС при оформленні ID-картки

Дата: 04.05.2023 11:46
Кількість переглядів: 371

Першим кроком до оформлення ID-картки є реєстрація в «Електронну чергу». Це можна зробити тут: https://dmsu.gov.ua/services/online.html або через термінали безпосередньо в підрозділах міграційної служби (на території Чернівецької області такі встановлені тільки в підрозділах УДМС в Чернівцях).

Для оплати адміністративної послуги можна скористатися сервісами «Платіжні реквізити»: https://dmsu.gov.ua/services/payment.html або «Оплата послуг онлайн»: https://dmsu.gov.ua/services/epayment.html .

Після подання документів можна відстежувати в режимі «онлайн» процес оформлення паспорта за допомогою сервісу «Перевірка стану оформлення документів»:  https://dmsu.gov.ua/services/docstate.html .

Різні  статуси, що видає сервіс в процесі виготовлення паспорта, означають такі етапи, як надання дозволу на друк, виготовлення та пересилання, доставку та можливість отримання готового паспорта.

Як ви бачите статус: «Документ доставлений до підрозділу Міграційної служби /дата/ та може бути отриманий заявником», можна приходити і забирати свій готовий паспорт. 

Управління ДМС у

Чернівецькій області   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь