До відома підприємців та фізичних осіб громади

Дата: 19.09.2023 15:24
Кількість переглядів: 306

Фото без описуНа Буковині підприємці та фізичні особи, які утримують не менше трьох корів мають змогу отримати часткову компенсацію вартості закуплених у поточному році доїльних апаратів вітчизняного виробництва для власного користування.

💰Часткова компенсація здійснюється у розмірі 50% вартості доїльного апарату вітчизняного виробництва, але не більше 7500 гривень за одиницю.

Фізичні особи та фізичні особи - підприємці для отримання коштів з обласного бюджету подають до управління агропромислового розвитку ОВА документи, відповідно до Порядку використання коштів, затвердженого розпорядженням ОВА від 28.08.2023 № 795-р «Про затвердження Порядку використання коштів обласного бюджету, передбачених на виконання заходів Комплексної програми підтримки розвитку сільського господарства Чернівецької області на 2023-2027 роки», а саме:

  1. Заявку на отримання фінансової підтримки на закупівлю установок індивідуального доїння вітчизняного виробництва (заповнюється в сільській раді)
  2. Довідку органу місцевого самоврядування (довільної форми) про кількість корів в домогосподарстві (видається в сільській раді)
  3. Витяг з Єдиного державного реєстру тварин, що підтверджує наявність корів в домогосподарстві
  4. Копії паспортів великої рогатої худоби (корів), видані у встановленому порядку відповідно до Закону України «Про ідентифікацію та реєстрацію тварин»
  5. Оригінал або копію платіжного документу (накладна або фіскальний чек, або розрахункова квитанція, або прибутковий касовий ордер), що підтверджує придбання доїльного апарату. Документи, подані до Комісії, повинні містити реквізити продавця, бути завірені печаткою і його підписом. У разі, якщо продавець працює без печатки, повинна бути замітка: «б/п»
  6. Копію технічної документації (паспорта) придбаного доїльного апарату
  7. Копію паспорта громадянина України, виготовленого у формі книжечки, ІD-картки разом із витягом із реєстру територіальної громади
  8. Копію довідки про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків з державного реєстру фізичних осіб-платників податків або повідомлення про відмову від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків (для фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовилися від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та офіційно повідомили про це відповідний контролюючий орган)
  9. Письмове зобов’язання про збереження придбаного доїльного апарату до закінчення його гарантійного терміну
  10. Письмове зобов’язання про повернення до обласного бюджету в місячний строк бюджетних коштів у разі встановлення фактів неправомірного отримання фінансової підтримки
  11. Реквізити міжнародного номера банківського рахунку

👉Документи приймаються за адресою:

58002, м. Чернівці, вул. Грушевського, 1, Управління агропромислового розвитку  обласної  державної адміністрації (обласної військової адміністрації), каб. 245.

☎️Довідки за тел. (0372) 55-32-17 щоденно з 9.00 до 16.00, з понеділка по п’ятницю.

Управління агропромислового розвитку Чернівецької ОДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь