Новини

07 Вересня, 2022 р., 15:13
05 вересня 2022 року після реконструкції  відновив роботу Селятинський заклад дошкільної освіти.  Дана подія надзвичайно радісна для жителів Селятина, Галицівки та Руської, адже тепер вистачає місця для всіх дітей. Довгі роки садочок розташовувався у будівлі, зведеній 1910 року. У приміщенні, розрахованому на 40 вихованців, щороку перебувало удвічі більше малюків, а з охочих відвідувати садок утворилася черга.  У садочку не було господарських приміщень, пральні, а харчоблок працював у маленькій прибудові, що не обігрівалася.  Нині тут збудовано ще й другий поверх. У садочку з’явилися пандуси та інші елементи безбар’єрного середовища для діток з особливими потребами. В результаті проведених робіт, добудовано приміщення для ще однієї групи, окремі внутрішні вбиральні, харчоблок відповідно до санітарних вимог. Проєкт реалізовано в межах програми "Велике будівництво" . Виділення коштів державного бюджету на вказану реконструкцію здійснювався також за сприяння народного депутата України Максима Заремського. Для забезпечення дошкільної установи безперебійним водопостачанням  також за сприяння Максима Заремського  за кошти субвенції з державного бюджету на соціально-економічний розвиток збудована свердловина в даному закладі.
05 Вересня, 2022 р., 15:32
Шановні громадяни, рятувальники закликають Вас неухильно дотримуватися правил пожежної безпеки під час відпочинку на природі, особливо в лісових зонах.  Пам’ятайте: джерелом пожежі в лісі може стати необережно кинутий сірник або недопалок. Виберіть місце для вогнища та обладнайте його. Ніколи не залишайте вогнище без нагляду. Незагашене вогнище може бути причиною лісової пожежі. Також, небезпечною може бути просякнута мастилом, бензином, гасом чи іншою паливноно-мастильною речовиною ганчірка. Пожежу може спричинити навіть заправка паливного баку машини при працюючому двигуні. А залишена на сонячній галявині пляшка чи уламок скла, фокусуючи сонячне проміння, здатні спрацювати як запалювальні лінзи. Це досить часто призводить до самозагоряння лісових масивів.
30 Серпня, 2022 р., 10:01
У Чернівецькій області 84 роботодавці отримали компенсацію витрат з оплати праці за працевлаштування 209 внутрішньо переміщених осіб. Найбільша кількість рішень про виплату компенсацій прийнята у м.Чернівці, на Глибоччині, Кельменеччині, Новоселиччині, Сокирянщині, Сторожинеччині та Хотинщині.
29 Серпня, 2022 р., 09:00
 Державна служба України з питань праці надає роз’яснення щодо окремих питань упорядкування трудових відносин з працівниками з нефіксованим робочим часом.
24 Серпня, 2022 р., 14:20
Шановні жителі та гості громади!
23 Серпня, 2022 р., 14:32
Шановні жителі громади!
18 Серпня, 2022 р., 11:07
Щороку у серпні керівництвом громади проводиться обстеження закладів дошкільної та загальної середньої освіти на предмет готовності до нового навчального року. Розуміння готовності до освітнього процесу сьогодні зовсім інше. Два роки заклади освіти переживали онлайн-навчання через пандемію, наразі маємо черговий виклик — пов'язаний із повномасштабним вторгненням окупантів на територію України. Оскільки заклади освіти Селятинської територіальної громади повинні відповідати новим вимогам (обов’язкова наявність в них укриттів), проводяться заходи щодо посилення безпеки дітей та педагогічних колективів.
13 Серпня, 2022 р., 08:56
Державна служба з надзвичайних ситуацій розробила  рекомендації  щодо організації укриттів у об'єктах фонду захисних споруд цивільного захисту персоналу та дітей (учнів, студентів) закладів освіти.
13 Серпня, 2022 р., 08:55
Управління Держпраці у Чернівецькій області звертається до керівників підприємств, установ та організацій Буковини і нагадує: напередодні початку опалювального сезону працівники, які працюють на підприємствах, що забезпечують надійне та безаварійне проходження опалювального сезону , зобовязані пройти спеціальне навчання з питань охорони праці.
03 Серпня, 2022 р., 10:14
З початку військових дій до Чернівецької обласної служби зайнятості звернулися  за пошуком роботи 2070 внутрішньо переміщених осіб. За цей час статус безробітного отримали 1074 особи. Роботу за сприяння служби зайнятості знайшли 325 переселенців.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь