Новини

26 Грудня, 2022 р., 11:03
Жорстока та кривава війна, яку розгорнула російська федерація на території нашої суверенної держави, щодня забирає життя найкращих представників української нації. Сини, батьки, брати, друзі – стали на захист Батьківщини. На жаль, не всі вони повертаються додому.
21 Грудня, 2022 р., 17:06
Протягом грудня місяця відділом соціального захисту населення Селятинської сільської ради спільно з старостинськими округами проведено роботу щодо пільгових верст населення громади, а саме: до Дня людей похилого віку, Дня інваліда, Дня вшанування учасників ліквідації  наслідків аварії на Чорнобильській АЕС та до Дня святого Миколая.
21 Грудня, 2022 р., 13:24
Понад сотня роботодавців Чернівецької області отримали грошову компенсацію за працевлаштування переселенців. Загалом підприємцям виплатили понад 3,2 мільйони гривень.
21 Грудня, 2022 р., 08:53
       Протягом грудня  2022 року працівниками Вижницького РВ та 6 ДПРЧ ДПРЗ-4 ГУДСНСУ у Чернівецькій області було здійснено профілактичне відпрацювання  житлового сектору Конятинської ТГ та Селятинської ТГ.  Фахівцями було здійснено подвірний обхід малозабезпечених, пристарілих та багатодітних родин. Вкотре наголошено жителям про необхідність дотримання  заходів пожежної безпеки під час користування опалювальними пічками та приладами опалення, електрогосподарством та електропобутовими приладами.  Увагу громадян звернуто на необережне поводження з вогнем та дитячі пустощі з вогнем, що дуже часто стають причинами виникнення пожеж у житловому секторі.  Окрім того вкотре попереджено громадян   стосовно дотримання  правил пожежної безпеки  у побуті та  в екосистемах.   
14 Грудня, 2022 р., 13:11
Шановні мешканці Селятинської сільської територіальної громади, нагадуємо, що всі громадяни України, які володіють рухомим або нерухомим майном мають сплачувати обов’язкові платежі або податки до бюджету. Зокрема, власники земельних ділянок щороку зобов’язані сплачувати земельний податок, крім випадків, коли вони звільнені від плати за землю.
14 Грудня, 2022 р., 13:07
Щороку Фонд соціального страхування України виплачує декретні допомоги для близько 100 тисяч застрахованих осіб. Деякі з них стали батьками для малюків, які, на жаль, залишились без рідних через війну або інші причини.
14 Грудня, 2022 р., 09:13
Через масовані ракетні атаки росії об’єкти критичної інфраструктури України зазнали масштабних руйнувань. Як наслідок, мешканці багатоквартирних та приватних будинків для приготування їжі та обігріву осель почали масово використовувати газові балони. Аналогічна ситуація спостерігається під час трудової діяльності.
13 Грудня, 2022 р., 09:08
Розпочало роботу Управління інспекційної діяльності у Чернівецькій області Південно-Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці.
13 Грудня, 2022 р., 09:02
Для того, щоб вирізнити вибухові пристрої з-поміж усіх інших, варто запам’ятати їхні характерні ознаки:
08 Грудня, 2022 р., 15:15
  У рамках виявлення та оцінювання можливих корупційних ризиків, а також підготовки Антикорупційної програми ДСНС на 2023–2025 роки. Проводиться анонімне опитування шляхом заповнення відповідної       Анкети  № 2 за посиланням  https://forms.gle/hbZATfGW3qgsvvVB9  

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь