Новини

27 Вересня, 2022 р., 16:34
Роботи в осінньо-зимовий (опалювальний) період під час експлуатації котелень, які працюють як на твердому паливі так і на природному газі, та використанні обладнання і нагрівальних електричних приладів,  створює додаткову небезпеку виникнення пожеж та настання нещасних випадків з працівниками цих теплових пунктів. В зв'язку з цим керівники підприємств (роботодавці) повинні докласти максимум зусиль для захисту працівників від нещасних випадків та майна від пожеж.
27 Вересня, 2022 р., 15:11
 Державна служба України з питань праці надає роз’яснення щодо окремих питань упорядкування трудових відносин з працівниками з нефіксованим робочим часом.
23 Вересня, 2022 р., 09:02
До Державної служби України з питань праці надходить інформація від суб’єктів господарювання про телефонні дзвінки від осіб, у тому числі, які представляються колишніми працівниками державних підприємств, віднесених до сфери управління Держпраці, з комерційними пропозиціями щодо надання послуг у сфері охорони праці.
22 Вересня, 2022 р., 09:50
Нині у базі даних Чернівецького обласного центру зайнятості зареєстровано 644 вакансії. Робота є як для фахівців з вищою освітою, так і з професійно-технічною та середньою. 
15 Вересня, 2022 р., 16:39
На «Гарячу лінію» Управління ДМС у Чернівецькій області надходить чимало запитань від внутрішньо переміщених осіб, які перебувають за кордоном та мають потребу в отриманні паспортних послуг. Пропонуємо добірку відповідей на найпоширеніші з них.
14 Вересня, 2022 р., 09:25
За вісім місяців 2022 року за сприяння Чернівецької обласної служби зайнятості нове робоче місце знайшли 4,4 тис. українців. Серед них майже  3,2 тис. мали статус зареєстрованого безробітного.
12 Вересня, 2022 р., 13:06
Для того, щоб вирізнити вибухові пристрої з-поміж усіх інших, варто запам’ятати їхні характерні ознаки:
12 Вересня, 2022 р., 10:07
Фахівці служби зайнятості навчатимуть практичних навиків складання бізнес-плану
08 Вересня, 2022 р., 09:58
До Чернівецької  обласної служби зайнятості вже надійшло 198 звернень від фізичних та юридичних осіб на отримання мікрогранту на розвиток або започаткування власного бізнесу в рамках урядової програми «єРобота».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь