Новини

02 Березня, 2023 р., 09:00
Державна служба з питань праці роз’яснює  щодо особливостей праці осіб з інвалідністю.
27 Лютого, 2023 р., 13:41
  Станом на 27 лютого на території району виникло 19 пожеж, внаслідок яких загинула одна людина. Більшість з них виникла через порушення правил пожежної безпеки. З настанням холодів різко збільшується кількість пожеж через порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення. Отож, рятувальники вкотре закликають жителів району дотримуватись правил пожежної безпеки.
22 Лютого, 2023 р., 08:58
В умовах воєнного стану українські родини нерідко вимушено опиняються по різні боки кордонів, й ситуація, коли заяву на оформлення закордонного паспорта в Україні подає один з батьків, а отримує готовий паспортний документ хтось з рідних, є доволі поширеною.
22 Лютого, 2023 р., 08:57
Державна міграційна служба України продовжує активну міжнародну роботу і розширює географію функціонування відокремлених підрозділів ДП «Документ» за кордоном. Зокрема, завдяки плідній співпраці ДМС, МВС та МЗС відтепер українці можуть оформити паспортні документи не лише в Польщі та Туреччині, а й в ще двох країнах Європейського Союзу - Словаччині та Чехії.
20 Лютого, 2023 р., 13:06
Впродовж першої хвилі подачі заявок ( з 1 по 12 лютого 2023 року) в рамках урядової програми єРобота у Чернівецькій області надійшло 25 заявок на отримання  мікрогранту. 
20 Лютого, 2023 р., 13:03
Дуже часто винуватцями пожеж є діти. На жаль, реалії сьогодення такі, що більшість батьків, аби задовольнити потреби сім`ї, змушені багато працювати і не приділяють достатньо уваги своїм дітям. В основі дитячих пустощів із вогнем лежить безмежна допитливість, бажання пізнати навколишній світ, наслідування дорослим, які щоденно користуються вогнем, відсутність страху перед можливою загибеллю. Додайте сюди відсутність нагляду з боку дорослих та невмілі дії в екстремальних ситуаціях – і є усі чинник для трагедії.  Шановні батьки!  Пояснюйте дітям небезпеку і наслідки гри з вогнем. Проводьте з дітьми цікаві і безпечні ігри. Зробіть все, щоб небезпечні ігри дітей з вогнем стали неможливими. Виховуйте у дітей навички культури безпечної поведінки, демонструючи на власному прикладі обережність у поводженні з вогнем, газом, водою, побутовою хімією, ліками. Пам'ятайте, що життя ваших дітей залежить лише від вас самих!  Запам’ятайте, що вогонь – це смертельна небезпека, яка загрожує здоров’ю, життю людини. Щоб уникнути біди, слід пам`ятати, що дітям категорично заборонено:   – бавитися із сірниками, палити папір та інші предмети у приміщеннях;    – переносити відкритий вогонь з одного місця на інше;    – запалювати легкозаймисті предмети чи рідини.    Електробезпека  Не залишайте дітей з увімкненими електроприладами (праска, телевізор, настільна лампа, електрообігрівач, магнітофон, комп’ютер тощо). Не дозволяти дітям вмикати та вимикати електроприлади. На розетки необхідно поставити заглушки. Не вмикати в одну розетку більше, ніж два електроприлади. Не прикрашати новорічну ялинку одночасно електрогірляндами і «дощиком» з фольги: це може призвести до короткого замикання і пожежі/
17 Лютого, 2023 р., 10:29
Південно-Західне міжрегіональне управління Державної служби з питань праці нагадує: заробітна плата виплачується пpацівникам регулярно у робочі днi y строки, встановлені колективним договором, aбо нормативним актом роботодавця, пoгодженим з виборним органом пeрвинної профспілкової організації, чи iншим уповноваженим нa представництво трудовим колективом oрганом (у разі відсутності тaких органів - представниками, обраними i упoвноваженими трудовим колективом), aле не рідше двох разів нa місяць через проміжок чaсу, що не перeвищує шiстнадцяти календарних днів, тa не пізніше семи днiв після закінчення періоду, зa який здiйснюється виплата.
13 Лютого, 2023 р., 15:16
Знайдіть для початку стежку або сліди на льоду. Якщо їх немає, позначте з берега маршрут свого руху.
10 Лютого, 2023 р., 09:23
В рамках Державної урядової програми на створення або розвиток власного бізнесу Чернівецький обласний центр зайнятості спільно з представниками Чернівецької військової обласної адміністрації впродовж лютого 2023 року проведе семінари «Мікрогранти: практичні навики щодо написання бізнес-планів».
09 Лютого, 2023 р., 09:48
Впродовж січня 2023 року 325підприємств, установ та організації області подали інформацію про наявність 656 вакантних посад, що на 50%  менше порівняно із січнем 2022 року.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь