Новини

16 Січня, 2023 р., 16:17
19 січня всі православні християни відзначатимуть одне з головних свят – Водохреща. Здавна вважається, що купання на Водохреща сприяє зціленню від різних недуг. Однак, для того, щоб свято не обернулося трагедією необхідно чітко дотримуватися правил поведінки перебування на воді та льоду. Щорічно рятувальники району забезпечують безпеку цих заходів.
13 Січня, 2023 р., 09:53
Впродовж 2022 року 2043 підприємства, установи та організації Чернівецької області подали інформацію до служби зайнятості про наявність 8663 вакантних посад.
11 Січня, 2023 р., 10:10
Вітаємо всіх жителів Селятинської сільської територіальної громади! З понеділка 25.12.2022 розпочала роботу наша Мобільна медична бригада Червоного хреста у вашій громаді. У нашій команді: лікар, дві медичні сестри та водій. Ми: співпрацюємо з сімейними лікарями Селятинської амбулаторії. Ми: проводимо первинний огляд ; надаємо рекомендації; за потреби,видаємо безкоштовні ліки; за потреби,транспортуємо до найближчої лікарні. Наш номер телефону: 0978283073. Або звертайтеся в Селятинську амбулаторію кабінет 12.
04 Січня, 2023 р., 11:46
Аварійні відключення електроенергії несуть у собі додаткову загрозу виробничого травматизму на місцевих підприємствах, в установах, організаціях.
02 Січня, 2023 р., 10:55
   За статистикою основними причинами пожеж є недбале ставлення до елементарних правил пожежної безпеки та необережне поводження з вогнем. Залишається актуальним питанням дотримання правил пожежної безпеки в культових спорудах особливо під час проведення богослужінь. Небезпекою цих будівель з точки зору пожежної безпеки є те, що для будівництва та оздоблення використовується велика кількість горючих матеріалів, також наявні джерела відкритого вогню (свічки, лампадки).          
27 Грудня, 2022 р., 09:04
У Чернівецькій області прийнято 132 позитивних рішення щодо виділення грантових коштів в рамках урядової програми «єРобота». Сума грантових коштів складає понад 30 млн грн., середній розмір гранту – 235 тис.грн.
26 Грудня, 2022 р., 11:03
Жорстока та кривава війна, яку розгорнула російська федерація на території нашої суверенної держави, щодня забирає життя найкращих представників української нації. Сини, батьки, брати, друзі – стали на захист Батьківщини. На жаль, не всі вони повертаються додому.
21 Грудня, 2022 р., 17:06
Протягом грудня місяця відділом соціального захисту населення Селятинської сільської ради спільно з старостинськими округами проведено роботу щодо пільгових верст населення громади, а саме: до Дня людей похилого віку, Дня інваліда, Дня вшанування учасників ліквідації  наслідків аварії на Чорнобильській АЕС та до Дня святого Миколая.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь