Новини

21 Вересня, 2020 р., 14:50
Шановні жителі  та гості  Селятинської громади! Запрошуємо Вас на  традиційний фестиваль «Гуцульський коник - 2020» який відбудеться 04 жовтня в с.Селятин. В програмі фестивалю: святкова хода підводів та вершників; конкурси:  «Коні мої, коні» - показ виконання вправ кіньми «І сліпа коняка везе, як видющий на возі сидить» - естафета «Який кінь, такий й їздець» кінські перегони  безпрограшна лотерея; юшка від громади;  святковий концерт. Бажаючим взяти участь  в конкурсах  та ознайомитись з його умовами - звертайтесь до оргкомітету фестивалю (Селятинська сільська рада). Запрошуються до співпраці спонсори та зацікавлені особи. тел.: 0678621519
21 Вересня, 2020 р., 08:22
17 вересня відбулося засідання круглого столу на тему: «Зупинка реабілітації застрахованих осіб у санаторно-курортних закладах. Пошук шляхів вирішення проблеми на державному рівні».
14 Вересня, 2020 р., 16:25
Путильський РС УДСНС України, застерігає мешканців краю дбати про належний протипожежний стан власних помешкань, дотримуватись правил пожежної безпеки в побуті :
14 Вересня, 2020 р., 16:12
З нагоди Дня фізичної культури і спорту на спортивному майданчику КЗ «Галицівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів» відбулися змагання з міні-футболу серед команд Селятинської ОТГ. В спортивному дійстві взяли участь п'ять команд: «Багна», «13 район», с. Плоска, с. Руська, «Ветерани». В напруженій спортивній боротьбі  І-місце посіла команда «Багна - представник Павлишин Назар; ІІ-місце - с. Плоска - представник Назар Андрієвич; ІІІ місце – «13 район»  представник  Олександр Барчук.
14 Вересня, 2020 р., 16:09
Управління Держпраці у Чернівецькій області звертається до суб’єктів господарювання Буковини й  нагадує!
11 Вересня, 2020 р., 11:05
Державна служба України з питань праці інформує:
10 Вересня, 2020 р., 08:18
Порушення правил і норм пожежної безпеки  нерідко стає причиною пожеж. Тож, улаштовуючи та експлуатуючи електромережі,  обладнання, електропроводи та кабелі, необхідно знати та дотримуватися вимог пожежної безпеки.
10 Вересня, 2020 р., 08:17
Начальник Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області Михайло Романів взяв участь у всеукраїнському престурі «Електронні послуги Пенсійного фонду України», який відбувся в режимі відеозв’язку у м.Вінниця для журналістів Вінницької, Житомирської, Одеської, Тернопільської, Хмельницької та Чернівецької областей. Спікером заходу була заступник Голови правління Пенсійного фонду України Ірина Ковпашко.
08 Вересня, 2020 р., 08:52
Гостре професійне захворювання медичних і інших працівників на COVID-19, яке настало внаслідок інфікування під час виконання посадових обов’язків, вважається нещасним випадком на виробництві та передбачає страхові виплати та послуги від Фонду соціального страхування України.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь