Новини

07 Вересня, 2020 р., 15:36
Для подання до Фонду соціального страхування України електронних документів, зокрема, заяв-розрахунків на виплату допомог працівникам, страхувальники (роботодавці) мають укласти із відділенням робочого органу виконавчої дирекції ФССУ відповідний договір.
03 Вересня, 2020 р., 11:38
МОЗ України розробило рекомендації та правила поведінки учнів в закладах освіти під час карантину. Саме їх дотримання зробить навчання дітей у школі безпечним
02 Вересня, 2020 р., 10:07
1-го вересня розпочинається навчальний рік. Задля безпечного перебування дітей та педагогів у навчальних закладах необхідно дотримуватись протипожежних вимог.
31 Серпня, 2020 р., 16:32
Останні дні літніх канікул юні українці намагаються провести із максимальною користю. Хтось насолоджується відпочинком, іграми на свіжому повітрі, можливістю по-довше поспати, тощо.
31 Серпня, 2020 р., 16:01
Дорогі школярі, шановні вчителі та працівники навчальних закладів Селятинської об'єднаної територіальної громади! Щиро вітаємо Вас з 1 вересня — Днем знань.  Це день, із якого починається дорога в майбутнє для кожного з нас. Це день, що дає можливість дорослим повернутися у свої золоті роки, а учням — до своєї другої домівки — у школи. Саме в День Знань ми з особливою теплотою згадуємо своїх вчителів й викладачів, їх неоціненну роботу розуму й серця. Щиро дякуємо вам, дорогі наші вчителі, — ми завжди залишаємося вашими учнями! Усім, хто в цей День прийде до навчальних закладів здобувати знання, бажаю досягти своєї мети у житті, знайти взаєморозуміння з викладачами та батьками, зустріти добрих і надійних друзів. А особливо, нашим дорогим першокласникам — ніколи не зупиняйтеся на дорозі Знань, вона цікава і по-справжньому нескінченна! Щасти Вам!
28 Серпня, 2020 р., 12:11
Традиційно кожен навчальний рік починається з інструктивно-методичних нарад педагогічних працівників та серпневими нарадами, які підводять підсумки роботи попереднього навчального року, визначають стратегічні пріоритети розвитку освіти, шляхи їх реалізації, скеровують педагогічну спільноту до реалізації ціннісних пріоритетів.
28 Серпня, 2020 р., 08:04
Управління Держпраці у Чернівецькій області наголошує, що після масштабної роз'яснювальної роботи  з 01.09.2020 року будуть проводитись інспектування роботодавців щодо виявлення неоформлених працівників.
26 Серпня, 2020 р., 09:42
25 серпня 2020 року під головуванням заступника сільського голови  Бойчак А.О. відбулось засідання конкурсної комісії Селятинської сільської ради.
25 Серпня, 2020 р., 16:54
Відповідно до розпорядження голови Селятинської сільської ради від 31.07.2020 №106 «Про підготовку закладів освіти Селятинської сільської ради ОТГ до нового 2020/2021 навчального року та до роботи в осінньо-зимовий період»,  з   метою належної підготовки закладів освіти до нового навчального року, впорядкованого відновлення освітнього процесу в приміщеннях закладів  освіти  ОТГ, підтримання безпеки санітарного стану та забезпечення здоров’я і безпеки учасників освітнього процесу 21 серпня 2020 року здійснено огляд готовності закладів освіти за участі представників  відділу освіти, культури, молоді та спорту Селятинської сільської, Путильського районного Головного управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області та Путильського РС УДНС України в Чернівецькій області.
25 Серпня, 2020 р., 12:07
На базі Селятинського ЗЗСО І-ІІІ ст. ім. О. Зайця та  КЗ "Галицівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів" з 17 по 20 серпня 2020 року проведено перегляд онлайн методичних дайджестів ІППОЧО та інструктивно-методичних нарад з педагогічними працівниками Селятинської сільської ради щодо організації освітнього процесу в 2020/2021 навчальному році.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь