Новини

01 Вересня, 2018 р., 11:06
За матеріалом сайту https://www.ukrinform.ua/rubric-regions/2526299-ak-rozvivati-selo-otg-pati-regioniv-dililis-dosvidom-na-gori-tomnatik.html
01 Вересня, 2018 р., 08:08
Традиційно кожен навчальний рік починається серпневими конференціями, які підводять підсумки роботи попереднього навчального року, визначають стратегічні пріоритети розвитку освіти, шляхи їх реалізації, скеровують педагогічну спільноту до реалізації ціннісних пріоритетів.
27 Серпня, 2018 р., 14:06
       25 та 26 серпня на території колишньої військової радіолокаційної станції «Памір» у Карпатах на горі Томнатик висота якої 1565 метрів, поблизу села Шепіт  Селятинської ОТГ відбувся фестиваль «Любіть Буковину, бо вона того варта».
27 Серпня, 2018 р., 13:07
23 серпня 2018 року проходив огляд готовності закладів освіти  Селятинської сільської ради ОТГ до нового навчального року та роботи в осінньо-зимовий період комісією у складі: Полянчука В.К. – голови Селятинської сільської ради ОТГ, Косаря Р.Д. – начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Селятинської сільської ради ОТГ, Скидан Л.Д. – в.о. начальника фінансово-економічного відділу, Перепічки С.Л. - спеціаліста відділу освіти, культури, молоді та спорту Селятинської сільської ради ОТГ,
23 Серпня, 2018 р., 21:47
З метою врахування громадських інтересів та одержання зауважень та пропозицій від фізичних та юридичних осіб та їх об’єднань, виконавчий комітет Селятинської сільської ради повідомляє про проведення громадських слухань по обговоренню проекту Детального плану території базової станції мобільного зв’язку  ПрАТ «Київстар» на горі Яровиця на території Селятитнської сільської ради Путильського району Чернівецької області (за межами населеного пункту).
22 Серпня, 2018 р., 18:47
Від душі вітаємо вас зі знаменною днем - Днем Незалежності України! Ця дата втілила в собі давнє прагнення нашого народу до свободи і самовизначення. Незалежність стала новою точкою відліку в житті кожного українця. І тому, хочеться побажати, щоб кожен з нас, в першу чергу почав з власної незалежності! Незалежності від шкідливих звичок, незалежності від чужої думки, незалежності від усіх неприємностей. Нехай незалежно ні від чого, у нас виходить знаходити в житті позитивні моменти і радіти!
15 Серпня, 2018 р., 11:17
Путильська районна філія Чернівецького обласного центру зайнятості запрошує скористатися можливістю отримати  якісне професійне навчання в Центрах професійно-технічної освіти державної служби зайнятості , за такими ліцензованими робітничими професіями, як адміністратор, бармен, візажист, кухар, маляр, манікюрник, молодша медична сестра(по догляду за хворими, офіціант, педикюр ник, перукар, покоївка, продавець продольчих товарі, швачка та ін.
14 Серпня, 2018 р., 11:25
Путильська районна філія Чернівецького обласного центру зайнятості повідомляє про новий сервіс Служби зайнятості “Електронний кабінет безробітного”. В електронному кабінеті зареєстрований безробітний має можливість створити власне резюме, здійснити підбір роботи, ознайомитись з інформацією про тимчасову зайнятість, дізнатися про можливості професійного навчання. Крім зазначених послуг, власник кабінету може переглядати дані про заплановані та фактичні відвідування центру зайнятості, дізнатися про заходи, які заплановані в центрах зайнятості та записатися на ті з них, що зацікавили, отримати інформацію щодо нарахувань та виплат допомоги по безробіттю. Для цього клієнту служби зайнятості необхідно звернутись до особистого консультанта надати йому адресу електронної пошти та дані щодо реєстрації логіну та паролю за допомогою яких авторизуватися та отримати доступ до власного електронного кабінету в службі зайнятості. https://www.dcz.gov.ua/cabinet
09 Серпня, 2018 р., 09:29
У червні цього року на базі Чернівецької міської філії обласного центру зайнятості (м.Чернівці, вулВоробкевича 37) створено сектор рекрутингу. Про це повідомляє заступник директора Чернівецького обласного центру зайнятості Жанна Труфіна.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь