Новини

12 Березня, 2024 р., 13:44
Чернівецький обласний центр зайнятості здійснює супровід двох грантових проєктів   урядової програми єРобота «Власна справа» і «Гранти для ветеранів та членів їх сімей». За 2023-2024 роки мікрогранти отримали 397 учасників програми, ще 10 осіб стали здобувачами  «ветеранського гранту». Загалом  сума коштів склала 100 млн грн. Що ж до робочих місць, то  в області їх буде створено майже тисячу. Про це під час брифінгу у Чернівецькій обласній державній адміністрації повідомила директорка Чернівецького обласного центру зайнятості Любов Кожолянко.
11 Березня, 2024 р., 15:12
Управління інспекційної діяльності у Чернівецькій області Південно-Західного міжрегіонального управління Держпраці повторно інформує керівників підприємств, установ, організацій  щодо організації безпеки працівників при виконанні ними своїх трудових обов’язків під час оповіщення повітряної тривоги. 
11 Березня, 2024 р., 13:49
  За статистикою основними причинами пожеж є недбале ставлення до елементарних правил пожежної безпеки та необережне поводження з вогнем. Залишається актуальним питанням дотримання правил пожежної безпеки в культових спорудах особливо під час проведення богослужінь. Небезпекою цих будівель з точки зору пожежної безпеки є те, що для будівництва та оздоблення використовується велика кількість горючих матеріалів, також наявні джерела відкритого вогню (свічки, лампадки).          
11 Березня, 2024 р., 13:47
Дуже часто винуватцями пожеж є діти. На жаль, реалії сьогодення такі, що більшість батьків, аби задовольнити потреби сім`ї, змушені багато працювати і не приділяють достатньо уваги своїм дітям. В основі дитячих пустощів із вогнем лежить безмежна допитливість, бажання пізнати навколишній світ, наслідування дорослим, які щоденно користуються вогнем, відсутність страху перед можливою загибеллю. Додайте сюди відсутність нагляду з боку дорослих та невмілі дії в екстремальних ситуаціях – і є усі чинник для трагедії.  Шановні батьки!  Пояснюйте дітям небезпеку і наслідки гри з вогнем. Проводьте з дітьми цікаві і безпечні ігри. Зробіть все, щоб небезпечні ігри дітей з вогнем стали неможливими. Виховуйте у дітей навички культури безпечної поведінки, демонструючи на власному прикладі обережність у поводженні з вогнем, газом, водою, побутовою хімією, ліками. Пам'ятайте, що життя ваших дітей залежить лише від вас самих!  Запам’ятайте, що вогонь – це смертельна небезпека, яка загрожує здоров’ю, життю людини. Щоб уникнути біди, слід пам`ятати, що дітям категорично заборонено:   – бавитися із сірниками, палити папір та інші предмети у приміщеннях;    – переносити відкритий вогонь з одного місця на інше;    – запалювати легкозаймисті предмети чи рідини.    Електробезпека  Не залишайте дітей з увімкненими електроприладами (праска, телевізор, настільна лампа, електрообігрівач, магнітофон, комп’ютер тощо). Не дозволяти дітям вмикати та вимикати електроприлади. На розетки необхідно поставити заглушки. Не вмикати в одну розетку більше, ніж два електроприлади. Не прикрашати новорічну ялинку одночасно електрогірляндами і «дощиком» з фольги: це може призвести до короткого замикання і пожежі/
11 Березня, 2024 р., 13:46
12 березня 2024 року о 12.30 відбудеться брифінг директорки Чернівецького обласного центру зайнятості Любові Кожолянко на тему:  «Державні грантові програми на Буковині: який бізнес буде розвиватися та скільки створено нових робочих місць».
06 Березня, 2024 р., 13:22
Нині в базі Чернівецького обласного центру зайнятості зареєстровано понад 600 вакансій. Найбільше пропозицій роботи є для бухгалтерів – 52 вакансії, для молодшого і середнього медперсоналу – 43, для слюсарів різних напрямів діяльності – 34.
06 Березня, 2024 р., 09:26
Звертаємо увагу мешканців територіальних громад, які перебувають в зоні обслуговування Путильського сектору Управління ДМС у Чернівецькій області, що вказаний територіальний підрозділ міграційної служби надає адміністративні послуги у сферах міграції:
29 Лютого, 2024 р., 08:33
За  розмірами паспорт громадянина України у вигляді ID-картки подібний до звичайної банківської картки. Та за кількістю переваг він не лише перевищує всі попередні зразки паспортів, що діяли на території України, а й чимало сучасних представницьких документів інших країн.
29 Лютого, 2024 р., 08:31
Звертаємо увагу випускників навчальних закладів та осіб, які планують здавати Національний мультипредметний тест, що цьогорічну сесію НМТ заплановано на 14 травня – 25 червня ( основна), 
27 Лютого, 2024 р., 11:31
У березні 2024 року Український компанія Грузар розпочинає реалізацію програми допомоги найуразливішим сім’ям ВПО та сім'ям учасників бойових дій, які постраждали від російської агресії.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь