Новини

31 Серпня, 2023 р., 15:43
Іноземці та особи без громадянства, які служать або служили в Збройних Силах України, Національній гвардії або Державній спеціальній службі транспорту!
31 Серпня, 2023 р., 15:33
УНИКНУТИ В'ЯЗНИЦІ, АЛЕ НЕ ПОКАРАННЯ: В УКРАЇНІ ЗАПРОВАДЖУЄТЬСЯ НОВИЙ ВИД ПОКАРАННЯ – ПРОБАЦІЙНИЙ НАГЛЯД Парламент ухвалив Закон №9185 «Про внесення змін до Кримінального, Кримінального процесуального кодексів України та інших законодавчих актів України щодо удосконалення видів кримінальних покарань в умовах воєнного стану», згідно із яким за деякі кримінальні правопорушення каратимуть пробаційним наглядом. При цьому він буде одним із основних видів покарання, на рівні з обмеженням чи позбавленням волі, але в той же час буде їхньою альтернативою.
29 Серпня, 2023 р., 10:06
Долучайтеся до безкоштовного курсу навчання за напрямом «Монтажник санітарно-технічних систем і устаткування». Охочі ще можуть подати заявку. 
29 Серпня, 2023 р., 09:57
29 серпня в Україні відзначається День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Цей день встановлено Указом Президента України від 23 серпня 2019 року № 621 для увічнення героїзму військовослужбовців і добровольців, котрі віддали життя за батьківщину. Збереження і гідне вшанування пам’яті полеглих захисників України є священним обов’язком держави і суспільства.
24 Серпня, 2023 р., 07:50
Шановні жителі та гості громади!
23 Серпня, 2023 р., 14:45
Першою умовою безпечного відпочинку на воді є вміння плавати. Навчитись плавати потрібно кожному. Людина, яка добре плаває, почуває себе на воді спокійно, упевнено, у випадку необхідності може надати допомогу товаришу, який потрапив у біду.
17 Серпня, 2023 р., 10:48
Для надання допомоги сім’ям з дітьми за принципом «єдиного вікна» на базі Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини створили Консультативний центр, куди кожен українець може звернутися у разі потреби за допомогою.
16 Серпня, 2023 р., 09:23
  На території Вижницького району з початку року виникло 60 пожеж внаслідок яких знищено та пошкоджено майно людей.
16 Серпня, 2023 р., 09:22
Південно - Західне міжрегіональне управління Держпраці інформує: законодавство не визначає переліку робіт, які можуть виконуватися дистанційно.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь