Новини

28 Листопада, 2018 р., 11:05
Роботодавці мають можливість отримати інформацію для розрахунку суми виплати за час тимчасової непрацездатності працівника (лікарняні), зареєструвавшись на веб-порталі Пенсійного фонду України, де функціонує кабінет страхувальника (роботодавця). Первинні дані для розрахунку – страховий стаж та розмір заробітної плати – раніше надавали самі працівники, для цього вони звертались до управлінь Пенсійного фонду за довідками. Тепер процедура отримання необхідних відомостей значно спрощується.
28 Листопада, 2018 р., 09:42
Відеоінструкція з користування вебсайтом
28 Листопада, 2018 р., 09:11
Пенсійний фонд України реалізував унікальну можливість щодо доступу громадян, в тому числі і фізичних осіб-підприємців, до їх особистих персональних даних через веб-портал. Уже 30 тисяч буковинців оцінили переваги електронних послуг і стали активними користувачами веб-порталу Пенсійного фонду України.
20 Листопада, 2018 р., 09:04
Путильська районна філія Чернівецького обласного центру зайнятості запрошує усіх бажаючих пройти безкоштовне он-лайн тестування за допомогою веб-базованої платформи «Моя професія: консультаційна мережа». Реєстрація учасників профорієнтаційної платформи «Моя професія: консультаційна мережа» на сайті Державної служби зайнятості знаходиться за адресою:  www.dcz.gov.ua (закладка «Пройти тестування») або безпосередньо за посиланням www.myprofession.com.ua.
20 Листопада, 2018 р., 09:00
Підставою для зміни розміру виплати пенсій з 1 грудня цього року є зміна прожиткового мінімуму. Відтак у грудні мінімальний розмір пенсії збільшиться з 1452 грн до 1497 грн.
25 Жовтня, 2018 р., 21:37
Великий талант вимагає великої працелюбності. Одним із основних завдань працівників освіти – виявити талановиту та обдаровану молодь. Саме тому, 23 жовтня, у Селятинській громаді в будинку культури с.Селятин відбувся фестиваль-конкурс «Карпатська зіронька». Метою якого є розкриття обдарованості дітей та допомогти їм реалізувати себе в сьогоденні.     
23 Жовтня, 2018 р., 09:13
Ви ще не стали користувачем електронного сервісу  веб-порталу Пенсійного фонду України? Приєднуйтесь! Адже перевагами цього ресурсу вже користується 27498 буковинців.
20 Вересня, 2018 р., 15:40
Оскільки між Пенсійним фондом та органами соціального захисту населення налагоджена система обміну інформацією, особисто звертатися за довідками для призначення субсидій, пільг та інших соціальних допомог не потрібно. Органи соцзахисту зобов’язані самостійно здійснювати запит до органів Фонду на отримання потрібних документів без залучення громадян. Пенсійна служба у відповідь оперативно надає всі необхідні дані.
20 Вересня, 2018 р., 15:38
Головне управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області переймається проблемами нелегальної зайнятості та низьких заробітних плат працюючих в області, так як від зазначеного залежать не лише надходження доходів до бюджету Пенсійного фонду України в області для забезпечення пенсійних виплат нинішнім пенсіонерам, а і майбутнє пенсійне забезпечення сьогоднішніх працівників, які працюють уклавши трудовий договір з роботодавцем.
20 Вересня, 2018 р., 15:32
Державна служба зайнятості, підтримуючи сучасні тенденції з розвитку електронного урядування, активно впроваджує електронні сервіси, які на сьогодні є однією з найпрогресивніших форм надання соціальних послуг громадянам та роботодавцям з використанням інтернет - технологій. Так, у 2018 році державною службою зайнятості введено у експлуатацію новий Веб-сайт «Єдине соціальне середовище зайнятості».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь