Новини

29 Травня, 2018 р., 17:48
У четвер, 17 травня, в Україні відзначався День вишиванки, до святкування якого долучилися заклади Селятинської ОТГ.
29 Травня, 2018 р., 17:40
В Чернівецькій обласній бібліотеці для дітей відбувся ІІІ тур Всеукраїнського конкурсу дитячого читання “Найкращий читач України-2018” (“Книгоманія-2018”). Цьогоріч на обласному турі, за звання «Найкращого читача 2018» змагалось 23 учасники . Ці діти здобули перемогу на районних та міському турах конкурсу в Чернівецькій області. Конкурс проходив у формі літературного квесту, Учасники демонстрували свої знання українських та зарубіжних письменників, знання літературних казок та рекламували свої улюблені книги поза шкільною ною програмою.
29 Травня, 2018 р., 17:35
Відповідно до плану роботи відділу освіти, культури, молоді та спорту Селятинської сільської ради ОТГ, на базі відділу державної прикордонної служби „Селятин” Чернівецького прикордонного загону 27 квітня 2018 року проведено дитячо-юнацьку військово-патріотичну гру «Джура-Кордон». В грі взяли участь команди Путильської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Плосківський, Селятинський ЗЗСО І-ІІІ ступенів та КЗ «Селятинський ЗЗСО-інтернат І-ІІІ ступенів». Гарний настрій всім присутнім подарував виступ команди дошкільнят Селятинського ЗДО «Гірські дозорці» під девізом: «Розум, мужність, сміливість і сила, все це, для тебе, моя Україна».
29 Травня, 2018 р., 17:26
19 квітня 2018 року на базі Плоскіського ЗЗСО І-ІІІ ступенів відбулися показові заняття «День цивільного захисту та спеціального об’єктового тренування» для директорів шкіл – керівників цивільного захисту Путильського району. Заходи проводилися з метою відпрацювання практичних дій учасників навчально-виховного процесу при виникненні надзвичайної ситуації «Пожежа на території школи».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь