Новини

18 Вересня, 2018 р., 15:01
Реєстрація безробітних, які звертаються за сприянням у працевлаштуванні  проводиться центром зайнятості незалежно від зареєстрованого місця проживання чи перебування за умови пред’явлення паспорта громадянина України або тимчасового посвідчення громадянина України, облікової картки платника податків, трудової книжки (цивільно-правового договору чи документа, який підтверджує період зайнятості), а в разі потреби також військового квитка, диплома або іншого документа про освіту відповідно до Постанови КМУ №198 від 20.03.2013р. зі змінами.
04 Вересня, 2018 р., 08:21
В закладах освіти Селятинської сільської ради ОТГ в понеділок, 3 вересня, пройшли урочисті лінійки, присвячені Всесвітньому Дню Знань – особливому святу, яке завжди яскраве, насичене емоційністю та хвилюючою атмосферою.
01 Вересня, 2018 р., 11:11
Шановні освітяни, учні, студенти громади! 
01 Вересня, 2018 р., 11:06
За матеріалом сайту https://www.ukrinform.ua/rubric-regions/2526299-ak-rozvivati-selo-otg-pati-regioniv-dililis-dosvidom-na-gori-tomnatik.html
01 Вересня, 2018 р., 08:08
Традиційно кожен навчальний рік починається серпневими конференціями, які підводять підсумки роботи попереднього навчального року, визначають стратегічні пріоритети розвитку освіти, шляхи їх реалізації, скеровують педагогічну спільноту до реалізації ціннісних пріоритетів.
27 Серпня, 2018 р., 14:06
       25 та 26 серпня на території колишньої військової радіолокаційної станції «Памір» у Карпатах на горі Томнатик висота якої 1565 метрів, поблизу села Шепіт  Селятинської ОТГ відбувся фестиваль «Любіть Буковину, бо вона того варта».
27 Серпня, 2018 р., 13:07
23 серпня 2018 року проходив огляд готовності закладів освіти  Селятинської сільської ради ОТГ до нового навчального року та роботи в осінньо-зимовий період комісією у складі: Полянчука В.К. – голови Селятинської сільської ради ОТГ, Косаря Р.Д. – начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Селятинської сільської ради ОТГ, Скидан Л.Д. – в.о. начальника фінансово-економічного відділу, Перепічки С.Л. - спеціаліста відділу освіти, культури, молоді та спорту Селятинської сільської ради ОТГ,
23 Серпня, 2018 р., 21:47
З метою врахування громадських інтересів та одержання зауважень та пропозицій від фізичних та юридичних осіб та їх об’єднань, виконавчий комітет Селятинської сільської ради повідомляє про проведення громадських слухань по обговоренню проекту Детального плану території базової станції мобільного зв’язку  ПрАТ «Київстар» на горі Яровиця на території Селятитнської сільської ради Путильського району Чернівецької області (за межами населеного пункту).
22 Серпня, 2018 р., 18:47
Від душі вітаємо вас зі знаменною днем - Днем Незалежності України! Ця дата втілила в собі давнє прагнення нашого народу до свободи і самовизначення. Незалежність стала новою точкою відліку в житті кожного українця. І тому, хочеться побажати, щоб кожен з нас, в першу чергу почав з власної незалежності! Незалежності від шкідливих звичок, незалежності від чужої думки, незалежності від усіх неприємностей. Нехай незалежно ні від чого, у нас виходить знаходити в житті позитивні моменти і радіти!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь