Новини

21 Грудня, 2018 р., 15:16
 В День святого Миколая 19 грудня працівниками будинку культури с. Селятин та педагогічними працівниками Селятинського ЗЗСО І-ІІІ ст. ім О. Зайця спільно проведено свято для молодших школярів закладу освіти та дітей прикордонників.
19 Грудня, 2018 р., 17:17
Відповідно до плану роботи відділу освіти, культури, молоді та спорту Селятинської ОТГ 18 грудня на базі  Селятинського ЗЗСО І-ІІІ ступенів ім. О. Зайця відбулося засідання круглого столу за участі вчителів історії та «Захисту Вітчизни» закладів освіти Селятинської ОТГ з проблеми «Окупація території Буковини румунськими військами в кінці 1918 року».
14 Грудня, 2018 р., 10:26
Представники Головного управління Пенсійного фонду в Чернівецькій області та Державної фіскальної служби провели робочу нараду, на якій обговорили шляхи вирішення проблемного питання заборгованості зі сплати фізичними особами-підприємцями краю єдиного внеску. Нагальність цієї зустрічі пов’язана зі зростанням такого боргу, за даними фіскальної служби, у 6 разів.
14 Грудня, 2018 р., 09:36
Зосереджуємо увагу керівників та бухгалтерів роботодавців, що відомості зі звітності щодо сум нарахованого єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування вносяться до Реєстру застрахованих осіб, якщо повідомлення про результат обробки не містить кодів помилок. У випадку подання звіту засобами електронного зв’язку з використанням ЕЦП згадане повідомлення - це перша та/або друга квитівка, яка надходить після надсилання Звіту.
14 Грудня, 2018 р., 09:30
З метою здійснення стабільних та у повному обсязі виплат пенсій Головне управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області здійснює заходи задля забезпечення наповнення бюджету Пенсійного фонду України в області.
14 Грудня, 2018 р., 09:29
Невиправлена помилка сьогодні – втрачена пенсія в майбутньому
06 Грудня, 2018 р., 15:58
Шановні депутати, члени виконавчого комітету  та працівники органу місцевого самоврядування
29 Листопада, 2018 р., 09:50
Виконання Стратегії розвитку і зміцнення кадрового потенціалу Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області обговорили під час засідання колегії при начальнику Головного управління.
28 Листопада, 2018 р., 16:28
28 листопада 2018 року відбувся виїзд до Селятинської ОТГ  директора Яківюка М.С. та  провідного фахівця з питань зайнятості відділу активної підтримки безробітних Іванюк М.П. Путильської районної філії Чернівецького обласного центру зайнятості . В ході робочої зустрічі з головою громади Полянчуком В.К. директор  районної філії обговорив питання взаємної співпраці, ситуації на повному та реєстрованому ринку праці в цілому та Силятинській ОТГ, реалізації активних заходів.             На особистому прийомі  в об'єднаній територіальній громаді провідний фахівець  з питань зайнятості відділу активної підтримки безробітних Путильської районної філії Чернівецького обласного центру зайнятості Іванюк М.П. проінформувала громадян про послуги з питань працевлаштування та соціального захисту на випадок безробіття. З начальником відділу освіти, культури, молоді та спорту Селятинської ОТГ Косарем  Р.Д. обговорено питання, щодо налагодження співпраці з психологами навчальних закладів громади та можливість проведення тестування дітей за допомогою веб-базованої платформи « Моя професія: консультаційна мережа».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь