Новини

05 Січня, 2022 р., 09:44
Сьогодні Фондом соціального страхування України було повністю погашено заборгованість з виплати допомог по тимчасовій втраті працездатності і по вагітності та пологах. Виплати усіх видів матеріального забезпечення здійснюються вчасно та в повному обсязі для 11,5 мільйона застрахованих осіб у разі настання страхового випадку.
30 Грудня, 2021 р., 09:39
ЗВІТ про стратегічну екологічну оцінку Стратегії розвитку
28 Грудня, 2021 р., 13:45
З метою збереження історичної та культурної спадщини сіл, що увійшли до складу Селятинської територіальної громади: Лустун, Плоска, Селятин, Галицівка, Руська, Шепіт, Андреківське, Верхній Яловець, Нижній Яловець, Сарата, утвердження звичаїв та традицій українського народу, патріотичного виховання молоді за принципом ціннісного ставлення до рідного краю, керуючись статтями 22, 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» Селятинська сільська рада рішенням ІІ пленарного засідання XVI сесії  VІІІ скликання від 23.12.2021 №640-16/21 оголошує конкурс на створення офіційної символіки: герба та прапора Селятинської сільської територіальної громади.
23 Грудня, 2021 р., 10:21
З січня 2022 року непрацюючі члени малозабезпечених сімей, які зареєстровані як безробітні, мають можливість отримати фінансову допомогу на започаткування власної справи, а за необхідності – безкоштовне навчання.
22 Грудня, 2021 р., 12:42
Відсьогодні в особистих кабінетах роботодавців почали з’являтись електронні лікарняні їх працівників за сумісництвом, створені з 01 жовтня по 20 грудня. Через великий обсяг, відображення всіх е-лікарняних відбувається поступово і займе трохи часу, однак багато роботодавців уже можуть приступити до призначення за ними допомог від Фонду соціального страхування України.
22 Грудня, 2021 р., 10:24
    Незабаром Новорічні та Різдвяні свята, що принесуть до кожного будинку радість і надію, зміни на краще в житті. Але на жаль буває й так, що найменша необережність, порушення правил пожежної безпеки можуть перетворити новорічне свято на велику біду. Щоб наслідки від пожежі нікому не затьмарили свята, необхідно дотримуватися певних вимог пожежної безпеки. Такі вимоги є і до новорічних ялинок, ялинкових прикрас та інших виробів, які використовуються під час святкування Нового Року і Різдва.
21 Грудня, 2021 р., 14:27
Державна служба України з питань праці інформує: відповідно до статті 17 Закону України “Про охорону праці”, статті 169 Кодексу законів про працю України роботодавець зобов’язаний за свої кошти забезпечити фінансування та організувати проведення попереднього (під час прийняття на роботу) і періодичних (упродовж трудової діяльності) медичних оглядів працівників, зайнятих на важких роботах, роботах зі шкідливими чи небезпечними умовами праці або таких, де є потреба у професійному доборі, щорічного обов’язкового медичного огляду осіб віком до 21 року.
21 Грудня, 2021 р., 14:25
Звертаємо увагу буковинців, а також іноземців та осіб без громадянства, які проживають в регіоні, що у зв’язку з відзначенням новорічно-різдвяних свят внесено зміни до графіків роботи структурних та територіальних підрозділів УДМС у Чернівецькій області.
21 Грудня, 2021 р., 14:23
  Як правило, щорічне спеціальне навчання з охорони праці організовують на підприємствах у січні –лютому, але це можуть бути й інші періоди, залежно від того, коли пройшло попереднє навчання.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь