Новини

15 Жовтня, 2021 р., 13:48
Боржники із сплати земельного податку з фізичних осіб по населених пунктах Шепіт, Верхній Яловець, Нижній Яловець, Андреківське та Сарата
15 Жовтня, 2021 р., 13:42
Боржники із сплати земельного податку з фізичних осіб по населених пунктах Плоска та Лустун
15 Жовтня, 2021 р., 13:05
Боржники із сплати земельного податку з фізичних осіб по населених пунктах Селятин, Галицівка, Руська
12 Жовтня, 2021 р., 10:14
З початку року послугами Чернівецької обласної служби зайнятості скористалися 500 демобілізованих військовослужбовців, які брали участь в АТО/ООС. Статус безробітного мав 401 військовослужбовець.  
11 Жовтня, 2021 р., 13:09
З першого жовтня Україна повністю перейшла на електронні лікарняні. Після завершення перехідного періоду до правил створення медичних висновків і роботи з е-лікарняними було внесено ряд змін – їх напрацювали, аналізуючи зворотній зв’язок від усіх учасників процесу, наявні пропозиції, зауваження і кейси. Це дозволило оптимізувати кожну з ланок і мінімізувати можливі помилки.
07 Жовтня, 2021 р., 09:30
Чергова приємна новина надійшла для учнів та вчителів Галицівського ЗЗСО І-ІІ ступенів Селятинської територіальної громади. З метою забезпечення комфортного підвозу дітей було придбано новий шкільний автобус вартістю 1 млн.569 тисяч 999 гривень. Кошти на придбання автобуса були виділені з державного та місцевого бюджетів (500 тисяч грн.).
05 Жовтня, 2021 р., 16:18
Соціальні мережі є дієвим інструментом комунікації з громадянами та дозволяють не лише отримати зворотній зв’язок щодо рівня сервісу в підрозділах міграційної служби, які  надають адміністративні послуги, а й почути чимало практичних запитань стосовно порядку оформлення та отримання паспортних документів. Відповіді на них не завжди можна знайти  у офіційних роз’ясненнях та нормативних документах, якими послуговується міграційна служба.
05 Жовтня, 2021 р., 09:48
      Ртуть – метал сріблясто-білого кольору, у звичайних умовах легкорухома рідина, що при ударі поділяється на дрібні кульки, у 13,5 разів важча за воду. Температура плавлення – 38,870С. З підвищенням температури випаровування ртуті збільшується. Пари ртуті та її сполуки дуже отруйні. З потраплянням до організму людини через органи дихання, ртуть акумулюється та залишається там на все життя.                                                                                                                
30 Вересня, 2021 р., 08:20
Шановні бібліотекарі Селятинської територіальної громади!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь