Новини

04 Лютого, 2022 р., 15:59
Управління Держпраці у Чернівецькій області інформує про запровадження інформаційного сайту про  небезпечну (нехарчову) продукцію, виявлену на споживчому ринку.
24 Січня, 2022 р., 11:21
   Запам'ятайте!  Лід може підвести нас восени, взимку і навесні. Ці заходи дозволять вам знизити ризик від небезпеки на льоду.
20 Січня, 2022 р., 14:38
Сьогодні, 20 січня 2022 року, стартував прийом заявок Конкурсу на створення офіційної символіки: герба та прапора Селятинської сільської територіальної громади.
19 Січня, 2022 р., 08:54
Звертаємо увагу осіб, які планують участь у зовнішньому незалежному оцінюванні, на необхідність своєчасного оформлення паспорта громадянина України у вигляді пластикової картки.
19 Січня, 2022 р., 08:53
У минулому, 2021, році інспекторами праці виявлено 310 працівників,  допущених до роботи без належного оформлення трудових  відносин.  Про це повідомляють у відділі з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів Управління Держпраці у Чернівецькій області.
10 Січня, 2022 р., 11:57
 19 січня всі православні християни відзначатимуть одне з головних свят – Водохреща. Для того, щоб свято не обернулося трагедією, необхідно чітко дотримуватися правил поведінки перебування на воді та льоду.                                      Щорічно рятувальники дбають про безпеку цих заходів. Для цього чітко визначаються місця для купання, обстежуються днища водоймищ та вживаються додаткові заходи безпеки. Тож, всі охочі зможуть належно вшанувати християнські традиції у спеціально обладнаному для цього місці, без ризику для життя.
05 Січня, 2022 р., 15:10
Долучись до захисту рідного краю та водночас будь поряд з родиною. Зробити це можна уклавши контракт з Вижницьким батальйоном територіальної оборони.
05 Січня, 2022 р., 09:44
Сьогодні Фондом соціального страхування України було повністю погашено заборгованість з виплати допомог по тимчасовій втраті працездатності і по вагітності та пологах. Виплати усіх видів матеріального забезпечення здійснюються вчасно та в повному обсязі для 11,5 мільйона застрахованих осіб у разі настання страхового випадку.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь