Новини

20 Грудня, 2021 р., 11:23
Вижницький районний сектор №2 філії Державної установи «Центр пробації» у Чернівецькій області – запрошує до співпраці наполегливих, відповідальних, толерантних та ініціативних особистостей для здійснення волонтерської діяльності. Взаємодіючи із сектором пробації, Ви допомагатимете особам (суб’єктам пробації), які в силу обставин, важких умов життя, умисно чи із необережності вчинили правопорушення невеликої суспільної небезпечності, за які їх засуджено до покарань альтернативних позбавленню волі, або ситуація, коли на етапі підготовки досудової доповіді вирішується питання щодо міри їх відповідальності. Тобто, поміж відбуттям певного виду покарання, - ця особа з метою попередження скоєнню нею нового правопорушення отримуватиме комплекс заходів спрямованих на корекцію соціальної поведінки або її окремих проявів, формування соціально сприятливих змін особистості.
17 Грудня, 2021 р., 16:13
Новорічних свят з нетерпінням чекають і дорослі, і діти, а особливо малюки, адже саме вони всім серцем вірять у казку і чарівні дива. Та особливо діти очікують 19 грудня, адже серед святих, яких шанують у народі, навряд чи зайдеться інший, кого б любили більше, ніж Святого Миколая, другого після Бога заступника. Він опікується воїнами, володіє ключами від неба, але більшість часу проводить на Землі, допомагаючи бідним у скруті, мандрівникам – у дорозі, мореплавцям – на морі. Але найбільше Миколай любить дітей і тому розносить їм гостинці. Не дивно, що День Святого Миколая – особливе свято для малечі.
15 Грудня, 2021 р., 15:09
Довгострокові пільгові кредити на будівництво до 20 років під 3% річних. Комплексна програма «Власний дім» передбачає надання за рахунок бюджетних коштів пільгових кредитів на такі потреби: нового будівництва в сумі до 400 тис грн; купівлі будинку (квартири) – до 300 тис грн; реконструкції житла – до 250 тис. грн; завершення будівництва – до 250 тис. грн; інженерного оснащення (водопостачання, газопостачання, електрифікація) – до 100 тис грн. Обов'язковою умовою для отримання кредиту є проживання та зайнятість в сільській місцевості(та/або зайнятість в особистому селянському господарстві). Щодо можливості отримання пільгового кредиту звертайтеся за телефоном: +380986066779,+380967027090 Адреса Фонду: м. Чернівці вул. Героїв Майдану, 194-А, каб.236.
15 Грудня, 2021 р., 15:08
У Чернівецький області провели комплексний аналіз стану та тенденцій розвитку регіонального ринку праці, його професійної структури, нинішньої та перспективної потреби в працівниках у професійному/кваліфікаційному розрізі.
15 Грудня, 2021 р., 14:30
Усі неприємності, а часто й нещасні випадки, що стаються через піротехнічні вироби – результат неправильного чи необережного поводження з ними, порушення елементарних правил безпеки чи використання їх не за призначенням. Тому всім, хто використовує піротехнічні вироби, важливо знати правила безпечного поводження з ними
10 Грудня, 2021 р., 09:58
На початку листопада освітян і окремих держслужбовців, для яких визначена обов’язковість вакцинації від COVID-19, однак які відмовились від її проведення, було відсторонено від роботи.
10 Грудня, 2021 р., 09:56
З початку року 2147 роботодавців звернулися до Чернівецької обласної служби зайнятості для укомплектування 9518 вакансій. Середній розмір заробітної плати по всіх вакансіях -  8195 грн, в той час як у минулому році був 6821 грн. За сприянням служби зайнятості у січні-листопаді 2021 року забезпечено роботою 7338 осіб.
09 Грудня, 2021 р., 16:34
08 грудня 2021 року на базі спортивного залу Селятинського ОЗЗСО І-ІІІ ступенів  відбувся волейбольний мікс-турнір присвячений пам’яті Олександра Зайця серед команд Селятинської територіальної громади. 
09 Грудня, 2021 р., 13:32
У Чернівецькій області презентували відеопроєкт «Terra Bukovyna – мистецькі магніти». Реалізували його завдяки підтримці Буковинського культурного фонду.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь