Новини

17 Вересня, 2021 р., 10:21
У зв’язку з надходженням повідомлень від суб’єктів господарювання про телефонні дзвінки та сповіщення від невстановлених осіб ніби то від імені керівництва Управління Держпраці у Чернівецькій області з метою заволодіння грошовими коштами під приводом проведення заходів нагляду, тобто, позапланових перевірок, наголошуємо:
09 Вересня, 2021 р., 10:07
З початку року соціальними послугами обласної служби зайнятості скористалися 16710 осіб, які мали статус безробітного. Також послугами обласної служби зайнятості скористалося 2764 особи без надання статусу безробітного, 40% з них були працевлаштовані.
08 Вересня, 2021 р., 15:34
Шановні жителі  та гості  Селятинської громади! Запрошуємо Вас на  традиційний фестиваль «Гуцульський коник - 2021» який відбудеться 26 вересня 2021 року в с.Селятин. В програмі фестивалю: святкова хода підводів та вершників; конкурси:  «Коні мої, коні» - показ виконання вправ кіньми «І сліпа коняка везе, як видющий на возі сидить» - естафета «Який кінь, такий й їздець» кінські перегони  безпрограшна лотерея; юшка від громади;  святковий концерт. Бажаючим взяти участь  в конкурсах  та ознайомитись з його умовами - звертайтесь до оргкомітету фестивалю (Селятинська сільська рада). Запрошуються до співпраці спонсори та зацікавлені особи. тел.: 0678621519
08 Вересня, 2021 р., 08:31
 Із настанням теплої погоди природні пожежі стають для навколишнього середовища справжнім лихом. Мешканці приватних житлових будинків та дач активно починають наводити лад у домогосподарствах, спалюючи гілки, суху траву та різний непотріб.
03 Вересня, 2021 р., 15:41
2 вересня із робочим візитом в Селятинській ТГ побувала Шпанюк О.Ю., спеціаліст Департаменту освіти і науки облдержадміністрації. В рамках зустрічі, проведено нараду з керівниками закладів освіти Селятинської ТГ та розглянуто ряд важливих питань:  дотримання протиепідемічних заходів у закладах освіти на період карантину в зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19); проаналізовано стан вакцинації працівників  закладів освіти та обговорено ряд важливих питань організації освітнього процесу в 2021/2022 навчальному році.
02 Вересня, 2021 р., 15:42
Міністерство економіки України та Державна служба України з питань праці спільно запустили електронну послугу щодо реєстрації декларації відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань охорони праці через Портал електронних сервісів Мінекономіки.
02 Вересня, 2021 р., 10:14
В закладах освіти Селятинської сільської ради ТГ в середу, 1 вересня, пройшли урочисті лінійки, присвячені Всесвітньому Дню Знань – особливому святу, яке завжди яскраве, насичене емоційністю та хвилюючою атмосферою.
02 Вересня, 2021 р., 09:13
Зберігайте спокій та уникайте паніки. Якщо ви панікуєте, то думати логічно неможливо.
02 Вересня, 2021 р., 08:55
На порозі новий навчальний рік, а отже школярі, яким вже виповнилося 14 років, щораз стикатимуться з необхідністю пред’явлення документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь