Новини

08 Вересня, 2021 р., 15:34
Шановні жителі  та гості  Селятинської громади! Запрошуємо Вас на  традиційний фестиваль «Гуцульський коник - 2021» який відбудеться 26 вересня 2021 року в с.Селятин. В програмі фестивалю: святкова хода підводів та вершників; конкурси:  «Коні мої, коні» - показ виконання вправ кіньми «І сліпа коняка везе, як видющий на возі сидить» - естафета «Який кінь, такий й їздець» кінські перегони  безпрограшна лотерея; юшка від громади;  святковий концерт. Бажаючим взяти участь  в конкурсах  та ознайомитись з його умовами - звертайтесь до оргкомітету фестивалю (Селятинська сільська рада). Запрошуються до співпраці спонсори та зацікавлені особи. тел.: 0678621519
08 Вересня, 2021 р., 08:31
 Із настанням теплої погоди природні пожежі стають для навколишнього середовища справжнім лихом. Мешканці приватних житлових будинків та дач активно починають наводити лад у домогосподарствах, спалюючи гілки, суху траву та різний непотріб.
03 Вересня, 2021 р., 15:41
2 вересня із робочим візитом в Селятинській ТГ побувала Шпанюк О.Ю., спеціаліст Департаменту освіти і науки облдержадміністрації. В рамках зустрічі, проведено нараду з керівниками закладів освіти Селятинської ТГ та розглянуто ряд важливих питань:  дотримання протиепідемічних заходів у закладах освіти на період карантину в зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19); проаналізовано стан вакцинації працівників  закладів освіти та обговорено ряд важливих питань організації освітнього процесу в 2021/2022 навчальному році.
02 Вересня, 2021 р., 15:42
Міністерство економіки України та Державна служба України з питань праці спільно запустили електронну послугу щодо реєстрації декларації відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань охорони праці через Портал електронних сервісів Мінекономіки.
02 Вересня, 2021 р., 10:14
В закладах освіти Селятинської сільської ради ТГ в середу, 1 вересня, пройшли урочисті лінійки, присвячені Всесвітньому Дню Знань – особливому святу, яке завжди яскраве, насичене емоційністю та хвилюючою атмосферою.
02 Вересня, 2021 р., 09:13
Зберігайте спокій та уникайте паніки. Якщо ви панікуєте, то думати логічно неможливо.
02 Вересня, 2021 р., 08:55
На порозі новий навчальний рік, а отже школярі, яким вже виповнилося 14 років, щораз стикатимуться з необхідністю пред’явлення документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство.
01 Вересня, 2021 р., 10:13
Традиційно кожен навчальний рік починається з інструктивно-методичних нарад педагогічних працівників та серпневими конференціями, які підводять підсумки роботи попереднього навчального року, визначають стратегічні пріоритети розвитку освіти, шляхи їх реалізації, скеровують педагогічну спільноту до реалізації ціннісних пріоритетів.
30 Серпня, 2021 р., 11:16
Державна служба України з питань праці роз’яснює деталі  укладання між  роботодавцем та працівником цивільно-правової угоди замість трудової. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь