Новини

30 Серпня, 2021 р., 11:14
Щодня в Україні зростає кількість медичних висновків про тимчасову непрацездатність, які лікарі створюють для пацієнтів замість видачі звичних паперових лікарняних. Сьогодні за даними НСЗУ сформовано вже майже 177 тисяч медвисновків, 92,9% з яких – у разі захворювання або травми загального характеру.
30 Серпня, 2021 р., 11:11
До Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини надходять численні скарги від громадян щодо поширення постачальниками житлово-комунальних послуг в мережі Інтернет, під’їздах будинків, переліків боржників, а саме: номерів особових рахунків, адрес (назв районів, вулиць, номерів будинків та квартир), сум заборгованості тощо.
25 Серпня, 2021 р., 16:49
22 серпня 2021 року на базі спортивного майданчика Плосківського лісництва до 30-тої річниці незалежності України проведено турнір з міні-футболу серед чоловічих команд Селятинської ТГ.
17 Серпня, 2021 р., 16:39
Звертаємо увагу буковинців, а також іноземців та осіб без громадянства, які проживають на території Чернівецької області, що у зв’язку з відзначенням 30-ї річниці Незалежності України внесено зміни в режим роботи Управління ДМС у Чернівецькій області.
17 Серпня, 2021 р., 15:37
Останнім часом поширюються необґрунтовані повідомлення щодо масового переведення з 1 вересня 2021 року одержувачів пенсій на обслуговування до банків. У зв’язку із зазначеним повідомляємо.
17 Серпня, 2021 р., 14:17
З початку інспекційної кампанії Держпраці України, спрямованої на виявлення не задекларованої зайнятості, інспекторами праці Управління Держпраці у Чернівецькій області  проведено 50 інспекційних заходів.
16 Серпня, 2021 р., 10:04
Відповідно до розпорядження голови Селятинської сільської ради від 23.07.2021 №99-ОД «Про підготовку закладів освіти Селятинської сільської ради до нового 2021/2022 навчального року та до роботи в осінньо-зимовий період»,  з метою належної підготовки закладів освіти до нового навчального року, відновлення освітнього процесу в приміщеннях закладів  освіти  територіальної громади, підтримання безпеки санітарного стану та забезпечення здоров’я і безпеки учасників освітнього процесу 12 серпня 2021 року здійснено огляд готовності закладів освіти за участі представників Селятинської сільської ради, Путильського управління ГУ ДПСС в Чернівецькій області, Вижницького РВ ГУДСНС України в Чернівецькій області, Вижницької міжрайонної філії ДУ ЧОКПХ МОЗ України.
13 Серпня, 2021 р., 11:05
Відвідувачі міграційної служби досить часто плутають різні документи - «Витяг з реєстру» та «Довідку про реєстрацію місця проживання».
12 Серпня, 2021 р., 10:27
Забезпечення працівників спецодягом, іншими засобами індивідуального захисту, мийними та знешкоджувальними засобами є законодавчою вимогою для роботодавця, а не доброю послугою чи якимось його благом. І ця вимога визначена у статті 8 Закону України "Про охорону праці": "На роботах із шкідливими і небезпечними умовами праці, а також роботах, пов’язаних із забрудненням або несприятливими метеорологічними умовами, працівникам видаються безоплатно за встановленими нормами спеціальний одяг, спеціальне взуття та інші засоби індивідуального захисту, а також мийні та знешкоджувальні засоби. Працівники, які залучаються до разових робіт, пов’язаних з ліквідацією наслідків аварій, стихійного лиха тощо, що не передбачені трудовим договором, повинні бути забезпечені зазначеними засобами. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь