Новини

11 Червня, 2021 р., 08:51
З початку року за сприяння обласної служби зайнятості забезпечено роботою 2471  особу, це на 2,2% менше, ніж у минулому році. 
11 Червня, 2021 р., 08:49
В Україні розпочинається перехід закладів охорони здоров’я на створення електронних медичних висновків замість видачі паперових листків непрацездатності. Для застрахованих осіб програмні засоби автоматично формуватимуть на їх підставі е-лікарняний – такий електронний листок непрацездатності не потребує дублювання на бланку та наділений повним переліком функцій паперової версії.
10 Червня, 2021 р., 08:30
Відділ прикордонної служби "Селятин" Чернівецького прикордонного загону запрошують усіх охочих узяти участь у щорічному конкурсі Державної прикордонної служби України «Смарагдова ліра», який уже розпочався та триватиме до жовтня цього року.  Основною метою цьогорічного конкурсу є утвердження захисту та розбудови незалежної України та пропагування територіальної цілісності нашої Батьківщини, вшанування героїчної звитяги воїнів-прикордонників – учасників АТО та ООС. До участі у конкурсі приймаються роботи у номінаціях: Образотворче мистецтво – живопис і графіка, скульптура, оздоблювальні та монументальні роботи. Культурно-шефська робота – за сприяння у виданні книг, аудіо- та відео програм, увічнення пам’яті героїв-прикордонників, значний особистий вклад у військово-патріотичне та естетичне виховання прикордонників. Хореографія – хореографічно-постановочна робота, індивідуальна виконавська майстерність артиста балету. Музика – професійна пісня, авторська пісня (відзначаються автор тексту, музики і виконавець). Театр – режисерська та акторська робота в театрі. Художня література – проза, поезія, драматургія, літературна критика, нарис, публіцистика та історичні дослідження. Журналістика – за цикли передач та матеріалів на прикордонну тематику, які користуються великою популярністю на радіо і телебаченні, в друкованих та електронних засобах масової інформації. Кіно – режисерська та акторська робота в кіно. Лауреати та дипломанти премії «Смарагдова ліра» будуть нагороджені пам’ятними статуетками, дипломами відзнаками учасників конкурсу та грошовими винагородами. Контактна особа: Оксана Скидан, тел. 096 089 5315 Детальніше – за посиланням: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/z0412-07#Text
02 Червня, 2021 р., 09:57
Блискавка — електричний розряд між хмарами або між хмарою та землею. У процесі утворення опадів у хмарі відбувається електризація крапель або льодяних частинок. Внаслідок сильних висхідних потоків повітря в хмарі утворюються відокремлені області, заряджені різнойменними зарядами.
01 Червня, 2021 р., 10:52
Для забезпечення безперебійного електропостачання АТ «Чернівціобленерго» виконує роботи по капітальному та поточному ремонту електрообладнання. Виконання цих робіт неможливе без знеструмлення електрообладнання та мереж.
01 Червня, 2021 р., 08:09
З 1 січня наступного року в Україні починає діяти державна програма, яка перетворюватиме малозабезпечених і довготривалих безробітних на підприємців. Механізми цієї програми були успішно апробовані в пілотному проекті «Рука допомоги», який був реалізований Міністерством соціальної політики України за підтримки Світового банку в межах проекту «Модернізація системи соціальної підтримки населення України» у 2016-2019 роках. Тоді понад 230 довготривалих безробітних у трьох областях отримали безвідсоткову поворотну допомогу від держави на початок власної справи. Більше 90% з них успішно працюють і сьогодні.
31 Травня, 2021 р., 15:38
Для забезпечення безперебійного електропостачання АТ «Чернівціобленерго» виконує роботи по капітальному та поточному ремонту електрообладнання. Виконання цих робіт неможливе без знеструмлення електрообладнання та мереж.
28 Травня, 2021 р., 08:30
Як засвідчує досвід діяльності Держпраці упродовж всього часу її існування, неформальна зайнятість не є проблемою виключно держави або одного державного органу. Незадекларована праця зачіпає інтереси всіх учасників ринку і цілого ряду державних органів.
24 Травня, 2021 р., 16:25
22 травня 2021 року в м.Чернівці відбувся «Буковинський туристичний ярмарок» метою якого є промоція туристичного потенціалу Чернівецької області та підтримки туристичної галузі краю.
24 Травня, 2021 р., 10:42
23 травня на базі КЗ «Галицівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів» турнір з міні- футболу серед чоловічих команд Селятинської ТГ.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь