Новини

07 Травня, 2020 р., 08:56
Шановні Путильчани, вкрай небезпечно спалювати залишки сухостою та сміття. Це, зазвичай, призводить до підвищення показника кількості пожеж у природних екосистемах. Незважаючи на численні застереження рятувальників, населення продовжує нехтувати заходами пожежної безпеки.
29 Квітня, 2020 р., 08:34
Успішне завершення навчального року дистанційно – є нашим спільним новим випробуванням в умовах карантину. Для того, щоб запровадити дистанційні технології у навчальний процес всіх без виключення закладів загальної середньої освіти, зроблено дуже багато, але за місяць, що залишився, треба зробити ще більше!
27 Квітня, 2020 р., 16:06
Шановні жителі Селятинської об’єднаної територіальної громади – власники великої рогатої худоби!
24 Квітня, 2020 р., 11:21
Щорічно 28 квітня в Україні відзначають День охорони праці, який співпадає в часі з проведенням Всесвітнього дня охорони праці. Тема і девіз проведення дня визначається Міжнародною організацією праці.
22 Квітня, 2020 р., 08:33
Головне  управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області оперативно забезпечило формування і передачу до банківських  установ  та поштових відділень відомостей на виплату одноразової грошової допомоги в розмірі 1000 гривень пенсіонерам, пенсійні виплати яких не перевищують 5тис. грн.
17 Квітня, 2020 р., 12:05
Знову прийшло до нас велике християнське свято – Великдень. Українці традиційно зустрічають його освяченням пасок та крашанок. В ці дні радіють і діти, і дорослі, бо воскрес із мертвих наш Спаситель Ісус Христос.
17 Квітня, 2020 р., 11:21
Відповідно до протоколу №23 від 13.04.2020 позачергового засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, протоколу №12 від 15.04.2020 позачергового засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій та позачергового засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Селятинської сільської ради № 6 від 17.04.2020 року відповідно до законодавства України на території Селятинської об’єднаної територіальної громади з 1600 години суботи, 17 квітня, до 600 години  вівторка, 21 квітня запроваджені додаткові обмежувальні заходи, зокрема щодо пересування та перебування громадян в громадських місцях
15 Квітня, 2020 р., 10:54
 З метою забезпечення безперебійної роботи Управління Держпраці у Чернівецькій області організовано проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи з питань, що належать до його компетенції на період здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню та поширенню короновірусної хвороби СОVID-19.
15 Квітня, 2020 р., 08:58
Кожен день, коли ви залишаєтесь вдома, дотримуючись вимог карантину, рятувальники, правоохоронці, медики продовжують цілодобово працювати у посиленому режимі, щоб допомогти вам у різних ситуаціях та вберегти від всіх можливих небезпек. Рятувальники щодня докладають максимум своїх зусиль для протидії поширення коронавірусної інфекції в області, адже на даний час це так важливо для нас. Працівники Служби порятунку проводять дезінфекцію об'єктів та вулиць населених пунктів, чергують на карантинно-епідеміологічних постах, проводять інформаційно-роз’яснювальну роботу серед населення щодо правил поведінки в період карантину. Працювати доводиться в посиленому режимі, адже окрім заходів з протидії поширенню коронавірусної інфекції вони повинні оперативно реагувати на різноманітні надзвичайні події. Щодня ліквідовувати десятки пожеж, виїжджати на порятунок життя людей при дорожньо-транспортних пригодах та інших загрозливих ситуаціях, проводити знищення вибухонебезпечних предметів. Тож сьогодні кожний рятувальник є незамінним та дуже важливим для Служби порятунку.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь