Новини

10 Березня, 2020 р., 15:34
З метою популяризації здорового способу життя, розвитку фізкультури та спорту жителів Селятинської ОТГ - 8 березня 2020 року поведено волейбольний турнір з нагоди Міжнародного жіночого дня, серед аматорський жіночих команд Селятинської ОТГ на базі спортивної зали Селятинського ЗЗСО І-ІІІ ступенів ім. О. Зайця.
10 Березня, 2020 р., 15:33
Нелегальна праця та виплата заробітної плати «в конвертах» є не новим явищем сьогодення, але подолати його та негативний вплив від нього, на жаль, не вдається вже не один рік. Державні наглядові органи в особі Держпраці та Державної фіскальної (податкової) служби приділяють значну увагу цій проблемі. Є певні позитивні зрушення, але немає вирішення проблеми в принципі, оскільки для її вирішення здебільшого використовуються адміністративні заходи.
06 Березня, 2020 р., 20:07
Дорогі жінки!
06 Березня, 2020 р., 20:05
В будинку культури с. Селятин  04 березня 2020 року відбувся І етап обласного конкурсу читців-аматорів, присвяченого пам'яті Тараса Шевченка.
03 Березня, 2020 р., 12:54
Надзвичайно цікаво, насичено і пізнавально пройшов день для вчителів іноземних мов всіх закладів загальної середньої освіти Селятинської сільської ради в Плосківському ЗЗСО І-ІІІ ступенів в четвер, 27 лютого, адже відбулося засідання ММПЦК вчителів іноземних мов з проблеми: «Використання інноваційних технології навчання на уроках іноземних мов».
02 Березня, 2020 р., 12:04
З метою популяризації здорового способу життя, розвитку фізкультури та спорту Селятинської ОТГ протягом лютого 2020 року проведено чемпіонат   з волейболу серед аматорський чоловічих команд ОТГ.
28 Лютого, 2020 р., 15:04
У Головному управлінні ДПС у Чернівецькій області інформують про те, що у січні 2020 року фахівці відомства провели 19 перевірок суб’єктів господарювання,  які мали ризики щодо виплати «тіньової» заробітної плати та інших доходів фізичним особам. За результатами таких заходів у 7 випадках встановлено порушення та виявлено 18 неоформлених найманих осіб.
28 Лютого, 2020 р., 15:00
Відбулось засідання ММПЦК вчителів фізичної культури та вчителів курсу «Захисту Вітчизни» з проблеми: «Виховання загальної фізичної підготовки та патріотизму учнів». Голова ММПЦК – Кефа В.П.
28 Лютого, 2020 р., 15:00
З метою популяризації творів відомого класика української літератури Тараса Григоровича Шевченка, подальшого розвитку мистецтва художнього слова, вдосконалення і підвищення виконавської майстерності читців, відділ освіти, культури, молоді та спорту Селятинської сільської ради проводить 04 березня о 10.00 годині “Конкурс читців, присвячений пам’яті Тараса Шевченка”.
28 Лютого, 2020 р., 11:07
27 лютого на базі Галицівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів відбулося засідання методичної міжшкільної предметної циклової комісії вчителів фізики, математики та інформатики Селятинської сільської ради з проблеми: «Підвищення якості шкільної природничо-математичної освіти».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь