Новини

31 Січня, 2020 р., 14:30
Путильський районний сектор філії Державної установи «Центр пробації» в Чернівецькій області – запрошує до співпраці наполегливих, відповідальних, толерантних та ініціативних особистостей для здійснення волонтерської діяльності.
31 Січня, 2020 р., 14:16
Чернівецька обласна організація УТОГ надає безоплатну допомогу в послузі жестової мови онлайн в системі Skype.
31 Січня, 2020 р., 14:10
Селятинська сільська рада оголошує конкурс на заміщення вакантних посад посадових осіб органів місцевого самоврядування:
27 Січня, 2020 р., 15:36
24 січня до реанімаційного відділення Путильської центральної районної лікарні госпіталізували 61-річного чоловіка, жителя села Селятин. Його на узбіччі дороги у цьому ж селі виявили перехожі, котрі й викликали на місце події швидку. Лікарі оглянули постраждалого та встановили діагноз загальне обмороження верхніх і нижніх кінцівок На даний час чоловік перебуває у лікувальному закладі.
21 Січня, 2020 р., 10:30
З метою попередження виникнення трагічних випадків під час застосування піротехнічних виробів рятувальники ДСНС України нагадують елементарні правила безпечного використання петард‚ салютів та феєрверків. Зокрема:
21 Січня, 2020 р., 10:27
Зимова риболовля, напевно, один з найбільш очікуваних активних видів відпочинку. І звичайно ж, в основному рибалки при перших же морозах неодмінно прагнуть вийти на лід, який ще небезпечний і не зміцнілий. Розповім Вам про основні правила поведінки на тонкому льоду, з надією що прислухаючись до них Ви уникнете небезпеки, та збережете своє здоров’я.
17 Січня, 2020 р., 09:59
19 січня всі православні християни відзначатимуть одне з головних свят – Водохреща.  Напередодні свята, представники Путильського РС  УДСНС України нагадують про найголовніші правила безпеки на льоду та під час купання в ополонці. Зокрема, рятувальники звертають увагу на те, що купання допускається тільки в спеціально підготовлених для таких цілей місцях. Також, купання повинно проходити в присутності представників Служби порятунку і медичних працівників. Діти не повинні купатися без нагляду дорослих. Пірнання в ополонку неприпустимо - у воду потрібно заходити акуратно і повільно. Безпосередньо перед купанням слід добре розігрітися, зробити гімнастику, а тільки потім можна занурюватися в крижану воду. Забороняється заходити у воду в стані алкогольного сп’яніння!
13 Січня, 2020 р., 16:05
Виконання робіт в зимовий період вимагає особливої уваги від керівників підприємств, організацій, установ, безпосередніх  керівників робіт (майстрів, прорабів) та й самих працівників. Адже крім інших чинників, працівники під час роботи у зимовий період стикаються з декількома додатковими небезпечними факторами. Це і низька температура, і висока вологість повітря, і слизька поверхня, і додатковий одяг, який знижує рухливість і реакцію працівника. Все це разом узяте підвищує ризик травмування в тому числі обмороження.
09 Січня, 2020 р., 12:03
У державній службі зайнятості стартував новий проект для успішного працевлаштування українців – Освітній портал державної служби зайнятості (http://skills.dcz.gov.ua/).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь