Новини

26 Березня, 2020 р., 15:44
В зв'язку з поширенням на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, Кабінетом Міністрів України постановою від 11.03.2020р. № 211 розроблено та введено в дію заходи по запобіганню її поширення. Відповідно до цієї постанови на всій території України введено карантин.
24 Березня, 2020 р., 11:41
Приватні підприємці можуть не сплачувати єдиний внесок «за себе» за березень-квітень 2020 року
24 Березня, 2020 р., 10:46
У зв’язку з карантином, наразі більшість громадян, перебувають вдома! Тому рятувальники Путилського РС УДСНС закликають бути обачними та дотримуватись основних правил пожежної безпеки у побуті. Зокрема: • не залишайте малолітніх дітей без нагляду, та не дозволяйте їм бавитися сірниками; • якщо ви обігріваєте помешкання за допомогою пічного опалення, обов'язково перевірте його справність; • використовуйте тільки справні, сертифіковані електрообігрівачі, встановлені на негорючій основі та дотримуйтесь правил їх експлуатації; • слідкуйте за станом та справністю електромережі; • у разі виходу з приміщень не залишайте увімкненими телевізори, праски, тощо; • не паліть у ліжку; • намагайтеся уникати перевантаження електричних мереж, не вмикайте одночасно побутові електроспоживачі великої потужності.
23 Березня, 2020 р., 10:40
У цей достатньо складний час вам приходиться переорієнтовувати роботу власного бізнесу, скорочуючи робочий час, працюючи віддалено або взагалі призупиняти роботу.
19 Березня, 2020 р., 12:42
Верховна Рада України на засіданні 17 березня 2020 р. прийняла Закон «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо підтримки платників податків на період здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)», який вступив в дію з 18 березня 2020р.
18 Березня, 2020 р., 11:32
З метою протидії поширенню коронавірусної інфекції COVID-19 та вжиття заходів упередження зараження цією хворобою у відділеннях управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Чернівецькій області запроваджується дистанційна форма проведення прийому громадян засобами телефонного та електронного зв'язку.
16 Березня, 2020 р., 10:02
Відповідно до рішення чергового засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Чернівецької ОДА та позачергового засідання Путильської районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Селятинська сільска рада та старостинські округи с. Плоска та Шепіт
13 Березня, 2020 р., 15:00
На сайті Кабінету Міністрів України публіковано розпорядження від 03.02.2020 №93-р “Про заходи щодо запобігання занесенню і поширенню на території України гострої респіраторної хвороби, спричиненої короновірусом 2019-nCoV“.
13 Березня, 2020 р., 11:44
Рятувальники завжди попереджають про те, що відсутність елементарного батьківського нагляду може коштувати дитині життя. З високою вірогідністю ця байдужість призводить до трагедії.
10 Березня, 2020 р., 16:30
На весні на території України спостерігається підвищення температурних показників та незначна кількість опадів. За таких умов можливе виникнення пожеж у природних екосистемах.           Щорічно пожежі в природних екосистемах завдають значного збитку державі та, в першу чергу, навколишньому середовищу, можуть спричинити пожежі будівель, знищити лінії електромереж, газо- та нафтопроводів, лісові насадження.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь