Новини

19 Лютого, 2020 р., 11:42
16 лютого 2020 року у спортзалі Селятинського ЗЗСО І-ІІІ ступенів ім. О.Зайця проходив  ІІІ та IV тур чемпіонату з волейболу серед чоловічих команд.
19 Лютого, 2020 р., 10:59
У життєвих реаліях на працівників підприємств, організацій, установ чи працівників, які виконують роботи за трудовим або цивільно-правовим договором у фізичних осіб-підприємців, постійно діють або періодично виникають чинники, небезпечні для життя і здоров’я людини. Тому одним із найважливіших державних заходів щодо запобігання небезпеці є виконання вимог з охорони праці, які містяться у законодавчих і нормативних актах.
17 Лютого, 2020 р., 15:11
Внаслідок температурних перепадів на дахах будинків, виступаючих частинах будівель і на великих деревах масово утворюються крижані бурульки. Падаючи, вони можуть травмувати перехожих. Падіння снігу або льоду з даху може привести не тільки до сильного удару або струсу мозку, але і до смерті. Вгадати той самий момент, коли бурулька вирішить, що висіти їй набридло, абсолютно неможливо.      На дахах можна побачити величезні бурульки, які можуть травмувати людину і місця падіння яких нічим не огороджені.    Щоб не стати жертвою крижаних бурульок, які можуть впасти на пішохода  необхідно:
17 Лютого, 2020 р., 15:09
Уряд дав старт Державній програмі «Доступні кредити 5-7-9%», що передбачена для створення і розширення власного мікро- та малого бізнесу під рекордно низький відсоток – 5, 7 або 9% на суму до 1,5 млн грн строком до 5 років.
17 Лютого, 2020 р., 14:57
Міністерством соціальної політики разом з Громадською організацією “Прометеус” та Асоціацією “Інформаційні технології України” підписано Меморандум про співпрацю та презентовано соціальний проєкт “Ти можеш все. Можливості безмежні!”.
15 Лютого, 2020 р., 11:45
Коли рідна школа святкує свій 60-й день день народження – це привід зібратися разом ! Школа це не просто будівля. Це світ в якому ми живемо, це місце, що стало рідним, своїм. Адже тут ми не тільки проводимо значну кількість свого часу, тут ми вчимося, осягаємо знань. Усвідомлюючи важливість цього процесу не можна бути невдячним школі і не називати її другою рідною домівкою.В нашому закладі відбулось святкове дійство з нагоди ювілею школи. Гостей гостинно зустрічав директор школи Олександр Ярославович Михайлюк .Свято пройшло у сімейній дружній атмосфері. Діти школи співали, танцювали, показували гумористичні сценки, дарували школі подарунки..На святі були присутні: голова Селятинської ОТГ Валерій Кузьмович Полянчук, керуючий справами Селятинської ОТГ Сергій Григорович Гайдеєв, голова профкому працівників освіти Шевчук Любов Іллівна, які привітали присутніх та вручили цінні подарунки. Ми щиро вдячні всім!
15 Лютого, 2020 р., 11:43
14 лютого на базі спортивного залу Селятинського ЗЗСО І-ІІІ ступенів ім.О.Зайця відбувся жіночий волейбольний турнір з нагоди Дня закоханих. В змаганнях взяли участь п'ять команд Селятинської ОТГ: "Чорна Пантера" с. Селятин, "Х" с. Селятин, "Руська" с. Руська",  "Плосківчанка" с. Плоска та учениці Селятинського ЗЗСО І ІІІ ступенів с. Селятин. В результаті цікавої, захоплючої боротьби перемогу здобула команда Селятинського ЗЗСО І ІІІ ступенів!!!, друге місце посіла "Плосківчанка" с. Плоска, третє "Чорна Пантера" с. Селятин.
14 Лютого, 2020 р., 08:58
12 лютого 2020 року пройшли зональні змагання з волейболу серед дівчат (старшої вікової категорії ) у спортзалі Селятинського ЗЗСО І-ІІІ ступенів ім. О.Зайця.
14 Лютого, 2020 р., 08:57
12 лютого 2020 року в актовому залі Селятинського ЗЗСО І-ІІІ ступенів ім. О.Зайця відбувся І етап фестивалю-конкурсу народного танцю.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь