Новини

02 Листопада, 2019 р., 19:05
02 листопада в Селятинському ЗЗСО І-ІІІ ступенів ім. О.Зайця проходив ІІ етап Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.Тривалість виконання завдань становила три години. Протягом цього часу учні ЗЗСО Селятинської громади (20 учасників) демонстрували свої знання автобіографії та творів Т. Г. Шевченка, його бачення долі українського народу та значення шевченківського слова для України. Протокол конкурсу
02 Листопада, 2019 р., 18:51
02 листопада в Селятинській громаді проведено ІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови та літератури. В олімпіаді взяли участь 18  школярів з чотирьох ЗЗСО І-ІІІ ступенів Селятинської громади (КУ "Галицівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів",  Селятинський ЗЗСО І-ІІІ ступенів ім. О.Зайця, Шепітський ЗЗСО І-ІІІ ступенів, Плосківський ЗЗСО І-ІІІ ступенів). Усі учасники гідно пройшли випробування з української мови та літератури. Відділ освіти, культури, молоді та спорту Селятинської сільської ради дякує педагогам ЗЗСО за підготовку школярів до участі в олімпіаді.
24 Жовтня, 2019 р., 08:32
Путильський районний сектор Управління ДСНС України у Чернівецькій області повідомляє, що 9 листопада 2019 року в Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності відбудеться День відкритих дверей направлений на популяризацію Державної служби України з надзвичайних ситуацій та героїчної професії рятувальника.
21 Жовтня, 2019 р., 21:00
Шановні жителі  та гості  Селятинської громади! Запрошуємо Вас на фестиваль «Гуцульський коник - 2019» який відбудеться 31 жовтня в с.Селятин. В програмі фестивалю: святкова хода підводів та вершників; конкурси:  «Коні мої, коні» - показ виконання вправ кіньми «Гладь коня вівсом, а не батогом» - перетягування деревини «Який кінь, такий й їздець» кінські перегони  безпрограшна лотерея; юшка від громади;  святковий концерт. Бажаючим взяти участь  в конкурсах  та ознайомитись з його умовами - звертайтесь до оргкомітету фестивалю (Селятинська сільська рада) . Запрошуються до співпраці спонсори та зацікавлені особи.  
16 Жовтня, 2019 р., 16:09
Пожежа починається з невеликого займання, який іноді може ліквідувати навіть одна людина за наявності у нього спеціальних навичок і знань певних правил поведінки під час пожежі. Потрібно обов'язково знати де зберігаються в тому чи іншому приміщенні засоби пожежогасіння, а також пожежні сходи і запасні виходи з будівлі. Також незайвими будуть навички та знання з використання на практиці протипожежних балонів та інших засобів для гасіння вогню.
12 Жовтня, 2019 р., 14:40
Напередодні Дня захисника України та Дня українського козацтва 11 жовтня у Селятинському сільському будинку культури привітали військових, воїнів АТО, воїнів афганців Селятинської громади. Для них підготували святковий концерт працівники культури. Не обійшлося і без вручення нагород. На свято завітав військовий комісар Путильського районного військового комісаріату підполковник М. Рожка., який вручив воїнам АТО  грамоти та медалі до свята.
09 Жовтня, 2019 р., 16:22
Як свідчить статистика, щороку в осінньо-зимовий період різко зростає кількість надзвичайних ситуацій, зокрема пожеж, з причин необережного поводження громадян з вогнем, порушення правил користування обігрівальними приладами, електрообладнанням та пічнимопаленням.
04 Жовтня, 2019 р., 16:49
03 жовтня 2019 року у СБК с. Селятин проведено урочистості з нагоди Дня працівників освіти України, на яких вітання приймали працівники освітньої галузі Селятинської ОТГ.
01 Жовтня, 2019 р., 16:04
30 вересня у рамках Дня усиновлення в Селятинській громаді відзначили грамотами кращих опікунів та піклувальників. Всього таких благородних людей на території громади є вісім осіб. До організації заходу долучилися вище згадані керівники та підприємці, а також керівник служби у справах дітей райдержадміністрації Тетяна Михайлівна Фрасинюк та керуюча справами райдержадміністрації Марія Василівна Яків’юк. З нагоди свята опікунам висловили щиру вдячність за надважливу місію в житті – виховання майбутнього покоління, вручили квіти та солодощі.
30 Вересня, 2019 р., 08:53
29 вересня в Селятинському сільському будинку  відбувся урочистий захід з нагоди відзначення Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана. Організаторами свята були комунальна установа «Центр соціальних послуг» - директор Ігор Ліска, соціальні робітники, спеціаліст першої категорії з соціальних питань Селятинської сільської ради Валентина Габур та голова новоутвореної ветеранської ради Селятинської об’єднаної територіальної громади Микола Бечка. Працівники культури Селятинської громади та їхні вихованці підготували змістовний концерт. У рамках свята людям вручали грамоти, а малозабезпеченим верствам населення – соціальні пакети. Звертаючись до присутніх голова Селятинської сільської ради відмітив, день людей похилого віку та день ветерана – не лише можливість нагадати всім про людський обов’язок бути турботливими і милосердними до найповажнішої частини суспільства, а й привід до роздумів щодо подальшої долі людства, його культури, взаємозв’язку поколінь. Цей день покликаний звернути увагу на потреби старшого покоління, це хороша нагода ще пильніше поглянути на проблеми літніх людей, а також ще раз засвідчити всенародну повагу ветеранам війни і праці за чиїми плечима нелегкі життєві дороги, що щедро посріблили сивиною скроні.Валерій Полянчук висловловив щиру повагу присутнім та побажав міцного здоров’я, добра, радості, довголіття, миру та злагоди. Після урочистої частини за сприяння приватних підприємців громади ветеранів праці запросили за солодкий стіл. Тут можна було не тільки поласувати смаколиками, а й поспілкуватися та гарно провести час.    Організатори щиро вдячні за допомогу в проведенні свята голові ОТГ Валерію Полянчуку, директору Плосківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів Роману Фіцичу, який надав шкільний автобус для перевезення громадян, старості с. Плоска Миколі Горбану та іншим. Окрема вдячність приватним підприємцям: М. М. Тимофійчуку, В. М. Горбану, Л. М. Данилащук, Ю. Л. Воронському, С. Г. Яворській, магазину роздрібної торгівлі «Рома»,  Б. М. Чев’юку, Л. Г. Ревуцькій, І. В. Кимович, С. А. Юрнюк, О. В. Цезі, О. О. Цезі (магазин «Гірський»), М. Д. Курищук, М. П. Кефі, В. С. Кричуну, С. С. Довгому, Н. Д. Петиляк, М. Д. Фіжделюку, О. П. Харь, Г. М. Полянчук та І. І. Різаку. В публікації використано матеріали районної газети "Карпати"

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь