Новини

06 Квітня, 2021 р., 10:40
З початку 2021 року за сприяння Чернівецької обласної служби зайнятості знайшли роботу 1140 жителів області. З них 844 особи мали статус безробітного, для решти шукачів – знайшли роботу ще до надання статусу. Станом на 1 квітня 2021 року на обліку перебуває 8515 осіб.
05 Квітня, 2021 р., 14:47
Управління Держпраці у Чернівецькій області роз’яснює: відповідно до статті  44 Закону України «Про охорону праці» за порушення законів та інших нормативно-правових актів про охорону праці, створення перешкод у діяльності посадових осіб органів державного нагляду за охороною праці винні особи притягаються до дисциплінарної, адміністративної, матеріальної, кримінальної відповідальності згідно із законом.
05 Квітня, 2021 р., 10:39
  Із настанням теплої погоди природні пожежі стають для навколишнього середовища справжнім лихом. Мешканці приватних житлових будинків та дач активно починають наводити лад у домогосподарствах, спалюючи гілки, суху траву та різний непотріб.
29 Березня, 2021 р., 14:00
Будьте уважні! Активізувались «податкові» шахраї! Головне управління ДПС у Чернівецькій області звертає увагу громадян та суб’єктів підприємницької діяльності Буковини на активізацію шахраїв, які злочинним шляхом вимагають грошові кошти у платників податків.
29 Березня, 2021 р., 13:56
З початку дії карантинних обмежень 455 мешканців Чернівецької області,  які виявили бажання зареєструватися у філіях обласного центру зайнятості, скористалися електронною послугою з реєстрації та оформлення виплат допомоги по безробіттю на онлайн-порталі державних послуг «Дія».
29 Березня, 2021 р., 08:39
26 березня 2021 року  на базі  Селятинської сільської ради проведено нараду з керівниками закладів освіти, заступниками директорів ЗЗСО І-ІІІ ступенів з навчальної роботи, керівниками ЗДО Селятинської сільської ради з дотримання основних протиепідеміологічних заходів.
26 Березня, 2021 р., 14:56
Управління Держпраці у Чернівецькій області інформує: Кабінетом Міністрів України  ухвалено  рішення про перерахунок у 2021 році розміру щомісячних страхових виплат потерпілим від нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання, які спричинили втрату працездатності.
25 Березня, 2021 р., 16:19
Навесні чи в іншу пору року виникає потреба прочищати лінії електропередач, що проходять у кроні дерев, або звалювати старі дерева, які створюють небезпеку для людей у  населених пунктах та місцях відпочинку.
23 Березня, 2021 р., 13:41
Україна є доволі привабливою країною для міграції – іноземці та особи без громадянства часто обирають її як країну призначення – для навчання або працевлаштування. Однак, не всі з них шукають законних способів легалізації на території України, тому, серед іншого, вдаються до такого виду шахрайства, як укладення фіктивних шлюбів з громадянами України.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь